Lyt til artiklen

Camilla Framnes, der er kendt som en af deltagerne i tv-dokumentaren 'De Unge Mødre', har netop født sit tredje barn.

På sin Facebook-profil har hun onsdag formiddag skrevet følgende:

»Hej verden! I går morges blev vi beriget med denne lækkerbisken, en velskabt helt igennem perfekt dreng på 4150 gram og 56 cm. Vi er så forelsket! Alt gik perfekt, og han kom til ved kejsersnit! Oliver og Sebastian har hilst på lillebror og er så stolte. Mange kærlige hilsner fra et par meget stolte forældre. Kevin og Camilla«

Camilla Framnes blev landskendt, da hun allerede som 18-årig fik sit første barn og var med i dokumentarserien, 'De unge Mødre'. Siden er Camilla er flyttet hus, blevet student og begyndt på en videregående uddannelse. Hun har desuden tabt sig mere end 50 kilo.

Det var egentlig meningen, at hun og hendes kæreste Kevin skulle giftes til sommer. Men planerne om bryllup er blevet udskudt, da hun blev gravid med hendes og kærestens første fælles barn.

Først overvejede parret, om de skulle slå to fluer med et smæk og holde bryllup og barnedåb samtidig, men det synes Camilla Framnes alligevel ikke var en god idé. To så store begivenheder som barnedåb og bryllup fortjener nemlig hver sin fest.