Caitlyn Jenner er rasende. Rasende på Jimmy Kimmel.

Den 53-årige komiker brugte nemlig forleden en god bid af sit talkshow, 'Jimmy Kimmel Live', på at gøre sig sjov på Caitlyn Jenners bekostning, fordi hun har valgt at stille op til guvernørvalget i Californien.

Det skriver blandt andre Page Six.

I talkshowet kan man blandt andet høre Jimmy Kimmel omtale Caitlyn Jenner som 'Caitlyn Jenner Car-crashian', hvilket er et ordspil, som hentyder til den bilulykke, hun var involveret i i 2015.

En ulykke, der kostede en 70-årig kvinde livet, hvorefter Caitlyn Jenner blev sigtet – og senere frikendt – for uagtsomt manddrab.

Ulykken er dog ikke det eneste, som Jimmy Kimmel lavede sjov med i sit program.

Han sammenlignede også Caitlyn Jenner, der oprindeligt blev født som mand, men som siden fik en kønsskifteoperation, med Donald Trump.

»Hun er Donald Trump i en Caitlyn Jenner-paryk,« sagde komikeren og fortsatte:

Caitlyn Jenner er vred på Jimmy Kimmel.
Caitlyn Jenner er vred på Jimmy Kimmel. Foto: NINA PROMMER
Vis mere

»Ligheden mellem dem er forbløffende. De har virkelig alle de samme bevægelser.«

Selvom Jimmy Kimmel helt sikkert har fået nogle til at grine med sine vittigheder, så er Caitlyn Jenner – som nævnt tidligere i artiklen – altså ikke en af dem.

Tværtimod er den 71-årige realitykendis og tidligere OL-vinder i tikamp rasende.

Hun beskylder på sociale medier Jimmy Kimmel for at være diskriminerende mod transkønnede og skriver blandt andet følgende i en lang række tweets:

»Jimmy Kimmel kaldte mig i aftes en Donald Trump med paryk. Han mener tydeligvis, at transkvinder blot er mænd med parykker på. Hvor er vreden fra venstrefløjen og LGBT-miljøet?«

Den rasende Caitlyn Jenner har også linket til en gammel sketch, hvor Jimmy Kimmel opfordrer kvinder til at rage på ham.

»Hans behandling af kvinder er forkert. Ulækker. Modbydelig.«

Jimmy Kimmel har i skrivende stund ikke kommenteret Caitlyn Jenners kritik.