Burhan G og kæresten Sarah Zobel er blevet forældre til deres første barn sammen.

Onsdag aften lagde den nybagte mor dette billede på sin Instagram-profil, med teksten 'Velkommen til endnu et kærlighedsbarn'.

På billedet får man dog kun lov til at se godt halvdelen af den lille guldklump. Det stolte forældrepar har endnu ikke afsløret navnet på den lille ny, men tidligere har Zobel skrevet på sin Instagram-profil, at det er en dreng.

Den 41-årige model og psykolog er i forvejen mor til 14-årige Roberta og ni-årige Vincent, som hun har sammen med eksmanden Alexander Kølpin, mens 32-årige Burhan G er blevet far for første gang.

Sarah Zobel og Burhan G har dannet par gennem de seneste tre år.

Tidligere har Zobel fortalt, at hun ellers var færdig med at få børn, men at hun godt vidste, at endnu et barn ville være en del af pakken, hvis hun skulle være sammen med sangeren.

»Det var ikke et krav fra hans side. Men jeg havde ikke lyst til at leve et liv sammen med en mand, som er så familiefunderet uden at kunne opfylde hans ønske. Når man elsker et andet menneske, vil man også gerne opfylde hans drømme, ligesom han opfylder mine,« fortalte hun til magasinet Gravid i november.

Andre læser også