Lørdag d. 20. august bliver dagen, hvor ikke færre end tre bryllupper med kendte danskere skal stå; et af bryllupperne endda mellem to i forvejen kendte personer. Der er således tale om en mindre bunke af bryllupper, hvoraf et dog løber med titlen som dagens mest bling-blingede af slagsen.

Udover miljøminister Karen Ellemann samt socialminister Benedicte Kiær, der begge skal vies med deres kærester i dag, bliver den tidligere fodboldstjerne, Allan Nielsen, nemlig gift med springrytteren Tina Lund på det stilfulde Næsbyholm Slot ved Glumsø på Midtsjælland.

De to kendisser har siden februar, da forlovelsen blev offentliggjort i flere medier, været såre åbne om deres kærlighed til hinanden samt store dele af bryllupsplanlægningen, der altså munder ud i en kæmpefest på et af Sjællands absolutte bryllups-hotspots med dertilhørende kuvertpriser, som starter ved ca. 1.000 kroner.

Bryllupsplanerne er imidlertid ikke blevet ændret, efter det i forrige uge kom frem, at Allan Nielsens økonomi var hårdt presset af en kæmpegæld efter fallerede investeringer i boligmarkedet. 

Næsbyholm Slot er bl.a. kendt fra tv, hvor det har været brugt som bootcamp i forbindelse med X Factor-programmernes udvidede frasorterings-afsnit. Slottet bliver betragtet som et af de bedste steder i Danmark at afholde bryllupsreceptioner. Og med suitepriser, der snerper hen mod 2.000 kroner, har Tina Lunds og Allan Nielsens bryllup med garanti ikke været nogen billig løsning.

Andre læser også