For to år siden gik tv-værten Bubber og hans kone, Christina Nørby Ibsen, fra hinanden efter mere end 30 år sammen.

Bruddet skyldtes, at Bubber ventede barn med Christina Nørby Ibsens veninde, Signe Rossing, der også tidligere havde passet parrets børn.

Christina Nørby Ibsen har ikke tidligere fortalt meget om bruddet, men nu åbner hun op om de mange tanker, hun har gjort sig.

Det sker i podcastserien 'For altid forandret', der kan høres på Podimo.

»Det har været en omvæltning i mit liv. Jeg tror sådan set ikke, jeg kunne tænke mig noget værre. Jeg føler mig ret bedraget af et menneske, som har været i vores liv i mange år, som synes, at hun skulle overtage mit liv, og det har jeg enormt svært ved at forene mig med. Jeg har enormt svært ved at normalisere det og svært ved at acceptere det,« fortæller hun i samtalen med sognepræst Kathrine Lilleør.

Hun fortæller også, at hun er frustreret over, at hun her to år efter bruddet fortsat kan føle en tristhed, sorg og mørke, som det er svært at komme ud af.

Alle følelser har været i spil – også hævngerrighed. Men de tanker vil Ibsen ikke have.

»Man skal slippe det igen, og pludselig kan man sige til sig selv: 'Gud, tænk at jeg var lige ved at ringe til en rocker og bede ham levere en masse gylle ved deres hus, så de ikke kunne komme ud for kolort'. Hvordan fandt jeg dog på det?« fortæller hun i et stort interview med Berlingske.

Tilgivelse bliver der dog heller ikke noget af fra Christina Nørby Ibsens side – i hvert fald ikke i forhold til Signe Rossing.

»Jeg kommer aldrig nogensinde til at tilgive hende. Og jeg kan fortælle dig en ting: Jeg er et menneske, der tilgiver rigtig meget,« siger hun i podcasten.

I forhold til Bubber, som hun har tre børn med, er hun knap så afvisende.

»Ham tror jeg godt, jeg kunne tilgive på længere sigt. Ikke lige nu.«

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Bubber og Signe Rossing, men det har ikke været muligt på skrevne tidspunkt.