Lyt til artiklen

Afviser at Bubbers tidligere utroskab er årsagen

Tv-værten Bubber lægger ikke skjul på, at han har været sin kone utro i et nyt afsnit af 'Danmark ifølge Bubber', der vender tilbage til efteråret. - Men det er længe siden og har intet med min ægteskabskrise at gøre, siger den kendte tv-vært.

Det koster at være åben om at have krise i sit parforhold. Det kan tv-værten Bubber skrive under på. Siden han på tv og bog fortalte om,hvordan hans mangeårige ægteskab med ’Ibsen’ var ved at kuldsejle, bliver han konstant konfronteret med spørgsmålet: Skal du skilles?

- Nej, nej, nej, forsikrer han og bakkes op af sin kone, Christina, kaldet Ibsen.

- Vi kæmper for kærligheden, og det bliver vi ligesom alle andre nødt til. Jeg har taget meget for givet, også den største kærlighed,og så går det galt, sådan som det gjorde for os.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Jeg ved da godt, at der går rygter om, at vi skal skilles, og jeg bliver konfronteret med det hele tiden, men der går rygter om alt, og det gør der jo, siger Bubber, der om kort tid stikker til sejlerferie med sin kone.

- Vi tager af sted, som vi plejer, Ibsen og jeg, og så støder børnene til i kortere eller længere tid undervejs.

Værd at kæmpe for

- De problemer, vi har haft, dem tackler vi selv. Der er intet videnskabeligt i det. Vi har klaret os gennem orkanen, og nu kæmper v for at bevare vinden i sejlene.

Jeg frygter ikke at blive skilt. Jeg frygter at miste kærligheden. Skilsmisse er en forståelse mellem to mennesker, der har gjort det ypperste for at blive sammen, og jeg tror, det er ens for alle.

Det er svært at være et par. Hvis kærligheden ikke er der, så er det lige meget. Men er den der, så er den værd at kæmpe for. Og vi kæmper nok stadig, når vi er 75 år. Men hvor der er følelser, er der håb,siger Bubber.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Når han vender tilbage med ’Danmark ifølge Bubber’ tilefteråret, har han valgt at tage fat på utroskab. Og bruger også sig selv som eksempel.

- Jeg tager mig selv som udgangspunkt. Det ville være mærkeligt andet, når jeg selv har prøvet at være utro for mange år siden fortæller Bubber og understreger, at det ikke har noget med hans ægteskabskrise at gøre.

Her vil han tale med utro ægtefolk og eksperter om, hvad der driver én til utroskab, og hvordan lever man med alle løgnene. Det var hårdt at lave, og gjorde ondt, når det kommer så tæt på en selv, siger Bubber.