Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Bubber kaster sig i den nye sæson af Danmark ifølge Bubber på TV2 over dyresex. Se videoen her på siden.

I en ny omgang af Danmark ifølge Bubber, forsøger den kendte tv-mand at komme tæt på dyresex-miljøet. Et miljø, der ifølge Bubber, er ekstremt lukket. Men efter en del research kommer Bubber i besiddelse af en video af en mand, der ulovligt trænger ind i på fremmed grund og forgriber sig på en ged i en stald.

- Det er ligefør, man ikke tror sine egne øjne. Det er for mig så langt fra sex, som det kan komme, siger Bubber til bt.dk og fortsætter:

- Når man har stået i den stald og fornemmet duften af de geder der... Hvordan man kan, det fatter jeg ikke. Jeg kan godt se, hvad jeg ser, men jeg kan ikke forstå det, siger han.

Bubber mener ikke, at sex med dyr er en ligeværdig situation:

- Jeg kan forstå, hvis folk har lyst til at smække hinanden op på kors, fordi det er en fælles interesse, og man kommunikerer omkring det - laver en aftale og bliver enige. Men man kan sgu ikke blive enig med et dyr om noget som helst. Det er så uligeværdigt for mig, siger han.

Bubber oplyser, at det har været meget svært at komme tæt på det danske dyresex-miljø. Ikke mange vil tale og manden på videoen herover har heller ikke talt med Bubber. Derfor har TV2 valgt at sløre hans ansigt.

Skal manden på videoen straffes for sine handlinger?
- Det skal han jo ikke, for det er ikke forbudt. Men du kan straffe ham for at hoppe ind på en andens ejendom, og hvis du kan påvise, at han har skadet dyrene, så kan han også straffes. Men vi kan jo ikke komme uden om, at det (dyresex, red.) ikke er forbudt i Danmark.

Bør det være det?
- Jeg bruger det her program til at blive klogere på det. Jeg synes, at argumenterne fra begge sider holder. Jeg kan bare ikke forstå det. Og jeg kan ikke forstå, at man ikke tager lidt bedre hånd om det her, siger Bubber.

Se videoen øverst i denne artikel.
 
Der er premiere på Danmark ifølge Bubber torsdag 24. marts kl. 20.50. Programmet om dyresex bliver sendt i løbet af sæsonen.

Andre læser også