BTs læsere sender varme tanker efter den kræftsyge skuespiller Mira Wanting
BTs læsere sender varme tanker efter den kræftsyge skuespiller Mira Wanting Foto: Anders Debel Hansen
Det strømmer med ønsker om god bedring fra BTs læsere, efter det i dag kom frem, at den 34-årige skuespiller Mira Wanting er alvorligt syg af kræft

I skrivende stund har 115 brugere ytret deres dybeste medfølelse.

- Trist, håber hun kommer sig. Det var ren fornøjelse at følge denne smukke unge kvinde i Hvide Løgne m.m. God bedring!, skriver Šaćir Čamo, mens Inge Elisabeth Kuhlmann Wollman sender 1000 'knuzz og kram' af sted og håber på alt det bedste for den unge, smukke skuespillerinde.

Dorthe Andersen skriver:

- Hun er bare så ung og to børn. Altså hvor er det uretfærdig når den grimme sygdom rammer men jeg håber hun er stærk og kommer på den anden side for det fortjener hun.

Pia Ellehave Lange sender også tanker af sted mod Mira Wanting og skriver, at hun selv har sygdommen tæt inde på livet:

- Kære Mira Jeg føler med dig.. Har selv lige fået konstateret uhelbredelig kræft og ved hvor surrealistisk det føles. Sender dig en masse positiv energi og ønsker dig en rigtig god jul

Og Joan Hyldeberg Skovshoved skriver:

- ååh hun har da også været meget skidt igennem, dengang med babyen (aborterede ufrivilligt med Robert Hansens barn i 2008, red.).. Jeg håber det bedste for hende!

34-årige Mira Wanting er alenemor til døtrene Alberte på 13 år og Philippa på 2,5 år og er kendt fra tv-serierne 'Hvide Løgne' og 'Mig og Charlie' samt 'Anja og Victor'-filmene.

Hvis du også vil sende en hilsen til Mira, kan du gøre det her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.