Her ses hun sammen med sin mand Joe Manganiello.
Her ses hun sammen med sin mand Joe Manganiello. Foto: MARK RALSTON

Den storbarmede, columbianske skuespillerinde Sofia Vergara fortæller i et nyt interview, at det store forparti kan være ganske ubehageligt at gå rundt med.

Du kender hende (måske) som den iltre Gloria fra komedieserien Modern Family. Sofia Vergara har rent ud sagt virkeligt store bryster.

Det skaber problemer for den 43-årige skuespillerinde, siger hun i et nyt interview med modemagasinet the Edit ifølge eonline.

»Folk siger ofte, at jeg er iført det samme tøj på den røde løber, men jeg kender min krop. Den er meget voluminøs og jeg har bryster som en stripper. De er 32DDD, og fordi de er ægte, så er de over det hele. Derfor er mine kjoler nødt til at have en struktur - en form for rustning,« siger hun.

asas

Sofia Vergara.

Skuespilleren, der taler engelsk med en tyk columbiansk accent, fortæller, at hun vitterligt ofrer sig for skønheden.

»Der sker så meget under mine kjoler, at jeg bløder til sidst i løbet af en aften. Jeg forestiller mig, at det ville være godt med en brystreduktion om ti år. De skal bare reduceres så, jeg ikke ligner en gammel stripper.«

Sofia Vergara danner par med skuespilleren Joe Mangianello. Hun fortæller, at de to overvejer at få børn i den nærmeste fremtid.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.