Adam Price friede til sin Mischa juleaften - midt i den sydfranske sne. Lørdag giver de hinanden deres ja i Frederiksberg Kirke.
Adam Price friede til sin Mischa juleaften - midt i den sydfranske sne. Lørdag giver de hinanden deres ja i Frederiksberg Kirke. Foto: Martin Sylvest Andersen

Gift i Frederiksberg Kirke

Adam Price blev lørdag eftermiddag gift med Mischa Jemer ved et kirkebryllup i Frederiksberg Kirke.

- Det føles nyt og helt fantastisk, siger Adam Price, da han træder ud af kirken med konen Mischa Jemer.

Og så blev der ellers kastet ris på det kyssende brudepar. Derefter gik parret og gæsterne videre til familiegravstedet ved Frederiksberg Kirke, hvor Adam og James Prices forældre ligger begravet. Her blev parret fotograferet, hvorefter Mischa Jemer lagde sin brudebuket ved gravstedet.En af bryllupsgæsterne, filminstruktør Dorte Høgh, der kender både Adam og Mischa, fortæller bt.dk, at hun er lykkelig på deres vegne ovenpå vielsen.

- Det var så rørende. Jeg har været med helt fra starten. De er de bedste for hinanden, og det er fantastisk og sidde i kirken og vide, at intet kunne være bedre.Det var ellers efter devisen 'alle gode gange tre', at madøret Adam Price lørdag sagde ja til kæresten Mischa Jemer i Frederiksberg Kirke.

Sådan da. For selvom den 45-årige kok, madanmelder og forfatter Adam Prices har mødt den store kærlighed to gange tidligere og fået to børn ud af det, så har han kun været gift én gang tidligere.

Dagens bryllup i Frederiksberg kirke er resultatet af en juleferie, hvor Price faldt på knæ i sneen for sin kæreste, den grafiske designer Mischa Jemer, som han har kendt i lidt over to år.Og Adam Price ved om nogen, at man siger ja til både medgang og modgang. Det sidste har han til tider budt sine kvinder mere end godt var, har han ærligt erkendt. For det er ikke kun i køkkenet, at tv-kokken bruger mottoet ’mer vil ha’ mer’. I mange år var det også gældende omkring hans forhold til kvinder.

Han har flere gange indrømmet, at han er vild med kvinder. Men han har ikke altid været den bedste kæreste.

- Jeg har ikke nødvendigvis opført mig særlig godt i de kæresteforhold, jeg har haft, og har i allerhøjeste grad gjort mig skyldig i misligholdelse’, siger han blandt andet i bogen ’Brdr. Price - Maden, musikken, livet og kærligheden’ fra 2010.

Adam Price har to børn fra tidligere forhold. For 15 år siden fik han datteren Josephine, men allerede, da hun var 11 måneder gammel, gik han og moderen fra hinanden. I dag bor både moren og Josephine i udlandet, men Adam Price ser datteren, så ofte han kan.

I august 2008 fik han så sønnen Storm med kæresten Lærke Kløvedal. Da Storm var ti måneder gammel, gik også det forhold i opløsning. I dag har han halvdelen af forældremyndigheden.

Adam Price er langt fra den første, der oplever, at det kan være hårdt for forholdet at få børn. Men i bogen påtager han sig selv en stor del af skylden.

- Jeg har også ladet mig distrahere af andre, og det er der aldrig kommet noget godt ud af’, fortæller han.

Trods de forliste forhold har Adam Price aldrig mistet troen på et langt og lykkeligt forhold.

- Jeg har ind i mellem været kynisk, på grænsen til det destruktive, og jeg ønsker mig aldrig hen i det land igen’, siger han i bogen.

Og i julen sidste år greb han så chancen igen. Her faldt han på knæ for kæresten Mischa Jemer i Sydfrankrig, midt i den faldende sne. De to mødte hinanden tilbage i 2010, og indtil videre er det ikke blevet til nogen fælles børn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.