Lyt til artiklen

Privatliv, tak!

Det er i korte træk indholdet af det tweet, Britney Spears skrev torsdag aften dansk tid.

»Jeg elsker og beundrer mine fans, men denne gang gik tingene lidt for langt, og mit privatliv blev krænket,« lyder det i en udtalelse på det sociale medie.

I opslaget kommer den amerikanske sangerinde med en slet skjult bredside mod de personer, der forleden var årsagen til, at politiet rykkede ud til popikonets hjem i Ventura County i Californien, skriver CNN.

Britney Spears er rasende over, at nogle af hendes fans ringede til politiet, fordi de var nervøse for, at noget var galt i hendes hjem. (Arkivfoto)
Britney Spears er rasende over, at nogle af hendes fans ringede til politiet, fordi de var nervøse for, at noget var galt i hendes hjem. (Arkivfoto) Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Flere fans var angiveligt blevet så bekymrede over de seneste opslag på Britney Spears' sociale medier, at de frygtede for hendes ve og vel. Og da hun slettede sin konto på Instagram, følte flere tilsyneladende, at de måtte handle, skriver blandt andre TMZ.

Opkald, som Spears selv kalder for »telefonfis.«

Selvom politiet ikke kom helt ind i hendes hus og hurtigt meddelte offentligheden, at alt var okay, blev hun voldsomt påvirket af hændelsen.

»Det føltes, som om jeg blev udsat for gaslit (et forsøg på at skabe tvivl om hendes virkelighedsfornemmelse, red.) og mobbet, så snart sagen nåede nyhederne,« fortsætter hun.

Popsangerindens mange fans har i årevis fulgt hendes liv og holdt øje med, om hun har det godt.

Fra 2008 og 2019 levede hun under sin fars formynderskab, og Jamie Spears havde i mere end ti år fuld kontrol over datterens liv.

Det skabte grobund for #FreeBritney-fanbevægelsen.

Faderens formynderskab blev ophævet i 2021.

Sangerinden slutter sit tweet med kærlige hilsner, men også med en besked, der ikke er til at tage fejl af:

»På dette tidspunkt i mit liv håber jeg virkelig, at offentligheden og mine fans, som jeg holder så meget af, fremover vil respektere mit privatliv.«

Den seneste virak begyndte, da sangerinde blandt andet kom med meget følelsesfulde hilsner til sine to sønner og et udsagn om at »it sucks to be me.«