Internettet glemmer som bekendt aldrig.

Det har den amerikanske sangerinde Britney Spears måttet sande, efter hun natten til onsdag sendte en bidende stikpille i retning mod det værgemål, hun er underlagt – og ganske kort tid efter slettede teksten igen.

Det skriver Fox News.

For selvom teksten, som hun delte på sin Instagram-profil, er blevet slettet, nåede den at blive foreviget.

I teksten til opslaget – der også viser billeder af sangerinden iført et stuepige-kostume – kommer hun med en slet skjult kritik af det værgemål, som hun i 13 år har været underlagt, siden hun led et mentalt sammenbrud:

'Som jeg sagde... Mine stuepiger har muligvis kunnet få lavet deres negle under corona, efter salonerne åbnede igen, men fuck det... I det mindste var mit stuepige-kostume det hotteste,' skrev hun, før hun ændrede teksten til blot at være tre emojier.

Det er en henvisning til noget, hun nævnte, da hun for første gang offentligt udtalte sig om værgemålet, som hun forsøger at komme ud af, da der den 23. juni var en høring i sagen.

Under høringen fortalte hun ifølge Entertainment Tonight, at hun ikke måtte få lavet sine negle under coronanedlukningen af landet, ligesom hun fortalte, at hun havde fået at vide, at 'det ikke var muligt':

»Min mor tog hen til et sted to gange i Louisiana under corona (for at få lavet negle, red.). I et år har jeg ikke fået mine negle lavet, ingen frisørtider, ingen massager, ingen akupunktur. Intet i et år. Jeg så mine stuepiger i mit hus hver uge med deres negle lavet på forskellige måder hver gang,« sagde hun.

ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO. Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

Britney Spears bad under høringen en dommer om at gøre en ende på det værgemål, som har betydet, at store dele af Spears' liv og økonomi er uden for hendes kontrol.

»Dette værgemål har gjort mere skade på mig, end det har gjort gavn,« sagde sangerinden blandt andet:

»Jeg fortjener at få et liv.«

I 2008 blev hendes far, Jamie Spears, udpeget som datterens værge, efter at Britney Spears var blevet tvangsindlagt på et psykiatrisk hospital i kølvandet på sammenbruddet.

Dommeren afviste dog Britney Spears ønske – men det betyder dog ikke, at sagen er slut der.

Senere onsdag er der en ny høring i sagen.