En helt enkel fødselsdagssang har fået internettet til at koge. Hvorfor, spørger du måske. Fordi det er sangerinden Britney Spears, der fremfører den. Live.

De seneste mange år er den amerikanske sangerinde igen og igen blevet beskyldt for kun at synge 'playback'. Hvor sangen bliver afspillet, mens hun mimer og danser til den.

Men fredag beviste den 35-årige popsanger, at hun rent faktisk kan synge live.

Det skete under en koncert i Singapore, hvor hun stoppede musikken, mens en stor kage blev båret frem på scenen. Hendes livvagt, Jacob, havde nemlig fødselsdag.

»Jeg har en helt særlig ven i aften. Han har fulgt mig - nu begynder jeg at græde - i godt fem år. Han er et af mine favoritmennesker. Hans navn er Jacob. Kom alle sammen, lad os synge 'Happy Birthday' for ham,« sagde hun fra scenekanten.

Helt uden baggrundsmusik eller anden hjælp begyndte hun derefter at synge den velkendte fødselsdagssang. Og dét til store jubelråb og -skrig blandt det fremmødte publikum - og blandt alle dem, der efterfølgende har set klip af det på internettet.

Det er faktisk ikke længe siden, Britney Spears selv kommenterede de mange beskyldninger om kun at mime under sine koncerter, skriver det amerikanske magasin People.

Da et israelsk tv-program som en optakt til hendes koncert i Tel Aviv den 3. juli spurgte, hvor meget af hendes show der er live, svarede hun:

»Mange folk tror, at jeg ikke synger live. Som regel er det fordi, jeg danser så meget, at jeg har lidt playback, men det er en blanding af min egen stemme og playback. Det gør mig virkelig rasende, for jeg knokler røven ud af bukserne på scenen og synger på samme tid, og det er der aldrig nogen, der giver mig æren for.«

Nedenunder kan du se et udpluk af folks reaktioner: