Britney Spears har altid haft meget drama omkring sin person, og disse dage er ingen undtagelse.

Nu forsøger popprinsessen dog at berolige sine fans efter vilde rygter om, at hendes far holder hende indespærret mod hendes vilje.

'Alt er godt,' skriver hun i et nyt opslag på Instagram.

Siden slutningen af marts har den 37-årige sangerinde været indlagt på psykiatrisk afdeling, og de seneste uger er der opstået rygter om, hvad der rent faktisk er sket.

Aflyste show

Det hele begyndte, da hun i begyndelsen af januar meddelte, at hun måtte droppe sit stort anlagte show 'Domination' i Las Vegas, fordi hendes far var blevet alvorligt syg og havde været tæt på døden.

Britney havde brug for at trække stikket og koncentrere sig om familien, lød det.

Siden har der, med få undtagelser, stort set været stille på hendes ellers meget aktive Instagram-profil.

For to uger siden postede hun så et billede med teksten: 'At forelske sig i at tage vare på dig selv. Sind. Krop. Sjæl' ledsaget af kommentaren: Vi har alle brug for at tage tid til lidt 'mig tid.' Efterfulgt af en smiley lavet et kolon og en parentes.

Det var blandt andet det opslag, som fik fans til at spekulere. Nu tager Spears så bladet fra munden for at berolige.

'I ved nok ikke det her om mig, men jeg er stærk og kæmper for det, jeg vil have. Jeres kærlighed og dedikation er fantastisk, men det, jeg har brug for lige nu, er en lille smule privatliv,' skriver Britney onsdag på Instagram.

Ud over at hun siger, hun skal have tid, så skriver mediet TMZ, at hendes tid på den psykiatriske handler om, at hun havde brug for afvænning.

Læger har forsøgt at holde stjernen ved godt mod ved en kombination af medicin, men effekten er blevet gradvist mindre, og eksperterne har været nødt til at ændre cocktailen af de præparater, de har givet stjernen.

Familie har modtaget dødstrusler

Det gik efter sigende ikke efter planen, og Britney Spears har været nødt til at tage noget tid ud af kalenderen.

Britney Spears skriver i onsdagens opslag på Instagram, at hendes tidligere manager Sam Lutfi har skrevet falske e-mail i hendes navn, der også florerer nu.

De var lavet for år siden, skriver hun.

Popstjernens familie og team har desuden modtaget dødstrusler i denne turbulente periode, fortæller hun, og beder om ro omkring sit privatliv.