Lyt til artiklen

Sidste gang, popfænomenet Britney Spears optrådte, var tilbage i oktober 2018, hvor hendes 'Piece of me'-verdensturné sluttede i Texas.

Men nu tyder det på, at dét måske var den allersidste gang, den 39-årige sangerinde gav koncert.

»Er jeg klar til at indtage scenen igen? Vil jeg nogensinde indtage scenen igen? Jeg har ingen idé. Jeg har det sjovt lige nu, jeg er i en overgang i mit liv, og jeg hygger mig,« siger hun kort i en ny video på sin Instagram-profil.

Britney Spears har siden 2008 været under formynderskab af sin far, Jamie Spears, efter hun led et mentalt sammenbrud, hvor hun kronragede sig i fuld offentlighed.

Fans har siden konspireret i, om Britney Spears bliver holdt fanget af sin far, men generelt - og ikke mindst i sine mange Instagram-videoer - har Britney Spears nægtet at forholde sig til sagen om formynderskabet over hende.

Den 23. juni i år skal hun dog for første gang give sin side af sagen, når der er høring om formynderskabet.

Her rygtes det, at verdensstjernen vil bede om at få erstattet Jamie Spears med Jodi Montgomery, der har fungeret som hendes omsorgsværge de seneste to år.

I den nye video svarer Britney Spears dog ikke på de mange fans glødende spørgsmål om formynderskabet. I stedet fortæller hun, at hun bruger størrelse 37,5 i sko og havde en dejlig forretningsrejse engang til Italien sammen med designer Donatella Versace.