Arkivfoto: REUTERS/Danny Moloshok
Arkivfoto: REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK

Det skulle selvfølgelig dokumenteres på de sociale medier, da Kelly Osbourne fejrede påske-søndag sammen med sin familie. Sangerinden lagde derfor et billede på Instagram, men havde overset en sjov detalje.

På billedet poserer Kelly Osbourne og hendes svigerinde Lisa Osbourne i en pool iført matchende bikinier og med et glas rosé i hånden.

'Bedste pool-dag nogensinde', skriver sangerinden blandt andet i billedbeskrivelsen.

1

Det er dog hverken de matchende bikinier eller de misundelsesværdige omgivelser, som Kelly Osbournes følgere lægger mærke til. I stedet er billedet spækket med undrende kommentarer om den lille bitte arm, man kan skimte i højre side af billedet.

'HVORFOR ER DIN HÅND SÅ LILLE,' skriver en Instagram bruger.

En anden skriver: 'Whoa. Er det ikke en baby arm/hånd på din venindes venstre skulder? Det kan ikke være din hånd!!!.'

'Er du ikke lidt for gammel til at have badevinger på Kelly lol,' skriver en tredje ironisk.

08BWE20170405-125500-4-1533.jpg

Armen tilhører naturligvis ikke Kelly Osbourne, men hendes 22 måneder gamle niece Andy Rose.

Der gik ikke længe, før den 32-årige sangerinde selv blev opmærksom på den sjove detalje. Kort tid efter hun offentliggjorde det første billede, lagde hun et andet billede op, hvor hun har lavet en rød ring omkring den mystiske baby-arm.

'Tjek lige min baby-arm ud. Det er hysterisk sjovt. Det er karma for at forsøge at skjule min fede røv bagved Lisa, mens jeg holder min niece,' skriver Kelly Osbourne i beskrivelsen.

Kelly Osbourne er datter af sangeren Ozzy Osbourne. Mange kender hende nok bedst fra programmet 'The Osbournes', som portrætterer hendes højtråbende, bramfrie og noget unikke familie. Hun har dog også deltaget i flere britiske reality-shows samt udgivet to cd'er ved navn 'Shut Up' og 'Sleeping in the Nothing.'

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.