Lyt til artiklen

'Britains Got Talent'-dommeren David Walliams er lige nu centrum for en regulær shitstorm.

For i hidtil usete optagelser og udskrift af transskriptioner refererede den populære tv-personlighed og børnebogsforfatter til en deltager som en 'kæmpe idiot' og sagde om en anden: 'Hun tror, ​​du vil kneppe hende, men det vil du ikke.'

Det skriver flere britiske medier herunder The Guardian.

De stødende bemærkninger blev fremsat under et optaget auditionshow på London Palladium i januar 2020, som sidenhen blev klippet ud.

Advokater for David Walliams og Thames tv, produktionsselskabet bag 'Britain's Got Talent', hævdede, at kommentarerne var en del af en privat samtale, der aldrig var beregnet til udsendelse.

En af de hændelser, der er fanget i udskriften, involverede en ældre performer, som engagerede sig i nogle lethjertede drillerier med dommerne, hvor han lavede et stykke af sit show om Walliams.

Efter en mislykket audition gik pensionisten af ​​scenen. Da han var uden for hørevidde, beskrev Walliams ham ifølge de nye udskrifter som 'en kæmpe idiot' tre gange.

Dommerens kommentarer blev opfanget af mikrofoner, der blev brugt til at fange diskussioner mellem dommerne, når de sidder ved deres dommerbord.

Den anden hændelse fandt sted kort efter, da en kvindelig deltager, der var til audition i det samme show, var gået af scenen.

Da hendes optræden var slut, bemærkede Walliams: »Hun er ligesom den lidt kedelige pige, du møder på pubben, der tror, ​​du vil kneppe hende, men det vil du ikke.«

Efter at kommentarerne nu er sivet ud, lægger Walliams sig fladt ned.

»Jeg vil gerne undskylde over for de mennesker, jeg kommenterede på en respektløs måde under pauserne i optagelsen af ​​'Britain's Got Talent" i 2022',« siger han i en skriftlig udtalelse til de britiske medier.

Walliams præciserer, at selvom udtalelserne var ment som 'private mellem venner', indser han, at de var 'upassende'.

»I hvert fald, så er jeg ked af det,« siger han yderligere