Sidste år fik 54-årige Brigitte Nielsen og hendes mand, 40-årige Mattia Dessi, datteren Frida sammen.

Parret har været gift i 16 år og havde i lang tid forsøgt at blive forældre sammen, inden det endelig lykkedes for dem.

I begyndelsen af hele processen fik parret at vide af lægen, at de kun havde 2,5 procents chance for at blive gravide. Og på grund af de lave odds valgte Brigitte Nielsen at gå i fertilitetsbehandling.

»Du tager en masse medicin. Og det er meget dyrt. Hormonerne gør forskellige ting ved forskellige kvinder. Du tror altid, du er ved at blive gravid, men størstedelen af tiden ringer telefonen, og i den anden ende bliver der sagt: 'Jeg er ked af det.',« siger Brigitte Nielsen i et eksklusivt interview med The Guardian.

»Din partner bliver nødt til at kæmpe lige så meget som dig selv, medmindre du er en kvinde, der forsøger at få et barn alene. Du bliver nødt til at være realistisk, og hvis du er ældre, er det hårde odds.«

Efter den vellykkede graviditet har Brigitte Nielsen modtaget flere henvendelser fra kvinder, der selv kæmper en brav kamp for at blive mor i en sen alder.

Men hun har dog også modtaget en masse beskeder fra kvinder, som synes, det er direkte 'forfærdeligt'.

Men det rører ikke Brigitte Nielsen. Hun mener, man i højere grad pointerer, når kvinder bliver mødre i en sen alder, end når mænd gør. Og det synes hun er forkert.

Brigitte Nielsen og hendes mand Mattia Dessi da de blev forlovede. // REUTERS/Darrin Zammit Lupi (MALTA)
Brigitte Nielsen og hendes mand Mattia Dessi da de blev forlovede. // REUTERS/Darrin Zammit Lupi (MALTA) Foto: DARRIN ZAMMIT LUPI
Vis mere

I interviewet åbner Brigitte Nielsen også op om sit ægteskab med filmstjernen Sylvester Stallone.

Hun fortæller, at de fandt sammen på trods af, at de begge var gift med andre. De gik hurtigt begge fra deres partnere og blev gift.

Men ægteskabet var ikke ligefrem et lykkeligt et af slagsen. Brigitte Nielsen beskriver det som værende 'et forfærdeligt ægteskab'.

Sylvester Stallone var dobbelt så gammel som hende og prioriterede hende ikke i den grad, hun havde håbet på. Det fortæller hun, ifølge The Guardian.

Brigitte Nielsen havde i en periode et slemt alkoholmisbrug, hvor hun blev set kravle rundt i en park, imens hun drak.
Brigitte Nielsen havde i en periode et slemt alkoholmisbrug, hvor hun blev set kravle rundt i en park, imens hun drak. Foto: Dmac/RR/FAMEFLYNET
Vis mere

Da Brigitte Nielsen blev gift for fjerde gang, begyndte hun at drikke. Og da ægteskabet var ved vejs ende, tog hun en overdosis.

I interviewet beskriver hun sig selv som værende 'så langt ude' i den periode, at hun følte, hun var ved at drukne. Men inderst inde havde hun ikke lyst til at dø.

Hun drak tæt i flere år efter og røg ind og ud af behandling. Pressen skrev om den ene alkohol-skandale efter den anden, og Brigitte Nielsen havde svært ved at lægge alkoholen på hylden.

Efter flere års kamp kom hun dog ud af det igen og takker især sin nuværende mand for at gøre hende til det lykkelige menneske, hun føler sig som i dag.

Brigitte Nielsen tilbage i november sidste år til premiere på Creed 2. REUTERS/Henry Nicholls
Brigitte Nielsen tilbage i november sidste år til premiere på Creed 2. REUTERS/Henry Nicholls Foto: HENRY NICHOLLS
Vis mere

Da de fandt sammen, fik hun dog mange kommentarer, der lød på den store aldersforskel. Da han var 25 år, var hun nemlig selv 40 år.

Nu lever Brigitte Nielsen et lykkeligt liv med sin mand og deres fælles datter. Hun nyder at være i 50'erne og nybagt mor.

Nu ved hun nemlig, hvordan 'man gør'.

Og så håber hun, at Hollywood snart er klar til hende igen.