Brigitte Nielsen har været helt tæt på mange amerikanske kendisser, og hun fortæller nu, at hendes håndflade har været så tæt den kan komme på selveste Madonna.

Nielsen blev efter eget udsagn så sur på Madonna, at hun gav stjernen en lussing.

»I 1987 var jeg på en klub i centrum sammen med hende, og hun blev ved med at træde mig over fødderne. Hun var meget ubehøvlet, og jeg endte med at give hende en lussing,« lyder det fra den 56-årige kendis ifølge Fox News.

Det er i talkshow-programmet 'The Talk', at Nielsen fortæller om episoden. Det var dog ikke den eneste anke, hun havde imod Madonna.

Arkivfoto af Brigitte Nielsen fra 2018.
Arkivfoto af Brigitte Nielsen fra 2018. Foto: HENRY NICHOLLS
Vis mere

Episoden, der ligger mange år tilbage, er dog lidt i tråd med, hvordan Brigitte Nielsen synes Madonna har opført sig for nyligt.

Her lod Madonna nemlig fans, der var mødt op til hendes koncert, vente i to timer, hvilket hun fejede af med kommentaren 'en dronning er aldrig forsinket.'

Den forklaring gav Brigitte Nielsen dog ikke meget for.

»Latterligt og uacceptabelt,« kalder hun Madonnas stunt i talkshowet.

Her ses Madonna i 1087, hvor hun er iført et af sine meget ikoniske scenekostu
Her ses Madonna i 1087, hvor hun er iført et af sine meget ikoniske scenekostu Foto: BERTRAND GUAY
Vis mere

Brigitte Nielsen er kendt fra filmene 'Red Sonja' og 'Rocky IV'.

Hun har desuden været gift med superstjernen Sylvester Stallone.

Skuespillerinden, som også har arbejdet som model, har haft eget talkshow på 'Kanal 4', som hed 'Gitte Talks' og så har hun medvirket i en masse tv-programmer. Blandt andet den tyske udgave af 'Vild med dans.'

Kendisser kommer som alle andre også ud for sammenstød, kontroverser og skandaler, som man kan se i videoen over artiklen.