Mindre end en måned efter at hun fødte sin femte barn, kunne Brigitte Nielsen søndag fejre sin 55-års fødselsdag. Dagen var helt særlig, fortæller den danske stjerne til People.

»Det har aldrig været mere spændende at fejre min fødselsdag. Jeg har aldrig haft det bedre: Med min lille yndige Frida, min skønne mand og vores fire smukke voksne sønner,« siger Brigitte Nielsen og tilføjer:

»Livet er fantastisk, du får kun ét, så det gælder om at tage vare på det og leve det fuldt  ud.«

Brigitte Nielsen og hendes 15 år yngre mand, den italienske model Mattia Dessi, blev den 22. juni i år forældre til deres første fælles barn.

»Vi er overvældede af lykke over at byde vores datter velkommen i vores liv. Det har været en lang vej, men det hele værd. Vi har aldrig været mere forelskede,« udtalte Brigitte Nielsen til People efter fødslen.

Brigitte Nielsen overraskede det meste af kendis-verdenen, da hun i den 30. maj i år på Instagram offentliggjorde, at hun var gravid med sit femte barn i en alder af 54 år.

Hun er i forvejen mor til Raoul Meyer Jr., 23 år, Douglas Meyer, 25 år, Killian Gastineau, 28 år, og Julian Winding, 34 år

Mirakler sker, men al statistik taler imod, at Brigitte Nielsen er blevet mor helt naturligt. Det mener Peter Humaidan, som er professor i gynækologi og obstetrik ved Aarhus Universitet.

»Ægdonation er hipt i USA, hvor mange skuespillere er blevet mødre på den måde,« har har tidligere udtalt til B.T.

Hans vurdering er, at det også gælder Brigitte Nielsen. I USA må læger fertilitetsbehandle kvinder, frem til de fylder 55 år.

Brigitte Nielsen blev gift med sin nuværende mand i 2006. Det er hendes femte ægteskab. Hun har tidligere været gift med den danske sanger og producer Kasper Winding (1983-1984), actionstjernen Sylvester Stallone (1985-1997), fotograf og forfatter Sebastian Copeland (1990-1992) og skuespilleren Raoul Meyer.