Slut juni blev Brigitte Nielsen mor til en lille pige i en alder af 54, og det var bestemt ikke en ups’er. Til det amerikanske magasin People åbner den tidligere skuespillerinde op om sin årelange kamp om at blive gravid.

Brigitte Nielsen har været sammen med hendes mand den 39-årige italienske model Mattia Dessi i 14 år og har forsøgt at blive gravid med ham i de seneste ti.

Til det amerikanske magasin forklarer skuespillerinden, at hun havde frosset sine æg ned og fik hjælp til at blive gravid via kunstig befrugtning. Lægerne gav hende dog kun 3-4 procent chance for, at det ville lykkes.

»Det har været en lang vej fyldt med skuffelse. Når du får kunstig befrugtning, er der 80 procents risiko for, at det ikke virker. Så er der telefonopkaldet, der siger den (graviditetstesten red.) er negativ. Der er ventetid. Det er meget. Det er en lang, lang rejse,« siger Brigitte Nielsen.

Lykkelige forældre

Det lykkedes dog endelig parret at blive gravide, og de fortæller, at det var hele den lange rejse værd, og at de er overlykkelige.

Skuespilleren, der i forvejen har fire voksne sønner, er glad for endelig at have fået en pige. Hun indrømmer, at hun tidligere ikke har været den bedste mor, men at hun helt sikkert kommer til at blive det denne gang.

Parrets barn kom til verden ved hjælp af kejsersnit den 22. Juni og har fået navnet Frida. I dag er hun fem uger gammel, og Brigitte Nielsen har lige rundet de 55 år.

»Nogle kvinder tænker, ‘åh gud, jeg er for gammel.’ Jeg kan godt forstå, at folk siger ‘hvordan kan hun gøre det?’ Men hvor mange mænd har ikke fået barn i deres 60’er og 70’er, og de tvivler aldrig på det. Forstår jeg, at folk er lidt skeptiske? Ja, det forstår jeg godt. Jeg respekterer også, at det ikke er alle, der kan lide det og synes, at det er en god idé, men det er mit liv.«