Dansk superstjerne Brigitte Nielsen får takkebreve fra hele verden.

Mange tror, at det er umuligt. Men den danske 'Rocky'-stjerne Brigitte Nielsen, der i knap tre år var gift med Sylvester Stallone, fastholder, at det faktisk er langt lettere at leve op til rollen som mor i det, hun selv kalder 'den pensionsklare alder'.

»Jeg fik mit første barn som 20-årig. Og dengang anede jeg jo ikke, hvad jeg havde gang i. Nu ved jeg, præcis hvem jeg er, og hvad jeg vil. Og jeg sværger, det er langt lettere som 55-årig. Og jeg er parat til at give den her lille pige alting, alting.«

Sådan siger Brigitte Nielsen i et helt nyt interview med den amerikanske avis USA Today.

På torsdag er Brigitte aktuel med en vigtig rolle som superskurk i den 'Rocky'-relaterede boksefilm 'Creed 2', hvor eksmanden Stallone Stallone også gentager sin rolle som den nu pensionerede mesterbokser Rocky.

Men op til juli-fødslen af Brigittes femte barn, datteren Frida, stod alting i 'befrugtningens og graviditetens tegn'.

Således tog det Brigitte, der for snart 40 år siden udvandrede fra sin barndomsby, Rødovre, og hendes femte ægtemand, Mattia Dessi, næsten to år at blive gravide via kunstig befrugtning.

Og i det nye interview med den amerikanske avis afslører Brigitte Nielsen, at lynet slog i absolut sidste øjeblik.

»Vi havde forberedt os på en gentagelse af de dårlige nyheder, vi havde fået igen og igen. Chancerne for graviditet i min alder var forsvindende små, cirka tre procent. Jeg blev endelig gravid som 54-årig. Og hvis det havde taget bare lidt længere, så var festen forbi. Som 55-årig lukker døren sig nemlig for evigt,« siger Brigitte Nielsen, der også afslører, at hun i dag får takkebreve og takke-e-mail fra kvinder overalt.

»Jeg har været med at give nyt håb til kvinder over hele verden. Det er fantastisk,« sige Nielsen til USA Today.

Brigitte Nielsen og Sylvester Stallone var gift fra 1985 til 1987. Siden har Brigitte Nielsen oplevet opture som tv-vært, skuespiller, model og popstjerne og nedture som alkoholiker og reality-tv-vittighed.

Men som mor til den i dag fem måneder gamle Frida har Brigitte aldrig haft det bedre.

»Jeg har været igennem alle de hårde tider. Jeg har set både det gode og det dårlige. Jeg er faldet, og jeg har rejst mig op igen. Jeg er en langt stærkere person i dag. Jeg har mere energi, end da jeg var yngre. Og jeg føler mig mere hensynsfuld og forberedt på alt,« siger Brigitte Nielsen.