Brian Austin Green har været meget omtalt i diverse medier, efter han og ekskonen, Megan Fox, gik fra hinanden.

Blandt andet, fordi Fox hurtigt begyndte at danne par med rapperen Machine Gun Kelly. Nu er det dog Greens kysserier, som vækker opsigt, skriver E News.

Den 47-årige tidligere 'Beverly Hills 90210'-skuespiller er nemlig begyndt at ses med en af danserne i den amerikanske pendant til 'Vild med dans', der hedder 'Dancing With the Stars'.

Hendes navn er Sharna Burgess, og spørger man Green, så er hun noget særligt.

Arkivfoto af Sharna Burgess fra 2018.
Arkivfoto af Sharna Burgess fra 2018. Foto: CHRIS DELMAS
Vis mere

»Det går alt sammen rigtig godt lige nu. Vi har lige mødt hinanden, så vi sætter ikke nogen betegnelser på eller noget, men vi nyder virkelig hinandens selskab,« lyder det fra Brian Austin Green til Access Hollywood.

»Hun er meget ansvarlig, og hun er sød og omsorgsfuld, passioneret, sjov at være i nærheden af, så jeg føler mig velsignet lige nu,« lyder det fra ham.

Sharna Burgess går dog mere stille med dørene sammenlignet med Green.

Den 35-årige danser lod sine følgere på Instagram stille hende lige de spørgsmål, de havde lyst til, men der var langt imellem dem, som ikke handlede om hendes kærlighedsinteresser.

Arkivfoto af det tidligere ægtepar Brian Austin Green og Megan Fox.
Arkivfoto af det tidligere ægtepar Brian Austin Green og Megan Fox. Foto: PAUL ZINKEN
Vis mere

»Det er næsten umuligt at fiske rigtige spørgsmål ud fra bunken af dem, der handler om, om jeg er i forhold eller ej,« lyder det fra hende, inden hun kommer med en opfordring, som hun understreger er skrevet med kærlighed:

»Giv slip på det!«

Det var især, efter der dukkede billeder op af Brian Austin Green og Sharna Burgess i kærlige omfavnelser i Hawaii, at de to tiltrak sig opmærksomhed.

Brian Austin Greens ekskone søgte om skilsmisse i november 2020.

Det tidligere par, som var gift i 10 år, har tre sønner sammen.