Lyt til artiklen

Efter ugers frygt og uvished er Brancos datter endelig blevet vækket fra sin kunstige koma.

Det oplyser den danske rapper og far til tre på Instagram.

'Jeg har været igennem mange prøvelser i dette liv og set nogle ting, jeg ikke ville ønske for noget andet menneske, men det her er den hårdeste kamp, jeg nogensinde har haft,' skriver han.

Meldingen kommer ti dage efter, at Branco kunne fortælle, at hans datter lå indlagt på intensiv i udlandet efter at være blevet ramt af følgesygdomme af covid-19 under en familieferie.

Og nu, hvor datteren igen er stabil, har han endelig overskud til at genfortælle rædslerne:

'Lægerne er frustrerede over min datters tilstand, og de er desperate. Hendes organer er ved at stå af. Hun er lagt i kunstig koma, og tingene bliver kun værre. Hendes krop reagerer ikke på behandlingen,' genfortæller han oplevelsen fra det udenlandske hospital, hvis lokation han ikke ønsker at afsløre.

'De får fløjet en af Europas bedste infektionsspecialister ind, og hun kigger på mig og siger: 'Vi har gjort, hvad vi kan. Vi har givet hende al den medicin, der findes. Jeg vil ikke sidde og lyve for dig, men der er en risiko for, at hun ikke klarer den'.'

Men tirsdag vågnede datteren af koma og kom ud af respiratoren. Og onsdag er hun ude af intensivafdelingen.

'Det kommer til at tage noget tid at finde kræfterne, og hun er stadig i behandling, men når hun er tilbage, er det stærkere end nogensinde før,' skriver han.

Branco skulle have optrådt på den københavnske festival AiaSound i sidste uge, men få dage inden koncerten blev det oplyst, at han måtte aflyse af 'personlige årsager'. I den forbindelse bad Branco sine fans om at bede for familien.

Og i sit nye opslag giver han udtryk for, at han ikke er i tvivl om, at de mange positive tanker og beskeder har hjulpet.

'Der har været tusindvis af bønner, og jeg kan ikke forklare, hvor meget det har betydet for os,' tilføjer han.

'Livet er kort, og lykken er endnu kortere. Værdsæt det, I har, og elsk de mennesker, I har omkring jer, mens I har dem. Alt kan forsvinde på et splitsekund.'