Lørdag fejrede skuespiller Jennifer Aniston et skarpt hjørne – sin 50-års-fødselsdag – ved at invitere alle, hun holder af. Det inkluderede også eksmanden Brad Pitt.

Pitt var angiveligt inviteret, fordi Jennifer Aniston ønskede, at alle, der har betydet noget i hendes liv, deltog, skriver People.

Både skuespiller Brad Pitt og Jennifer Aniston er for nyligt blevet singler igen, men intet tydede ifølge flere amerikanske medier på, at der var romantik i luften mellem parret, som var gift fra 2000 til 2005.

Ifølge People er der ikke tegn i sol og måne på, at parret finder sammen igen.

Selvom de er venskabelige, er de tilsyneladende ikke længere romantisk interesserede i hinanden. Internettet kogte ellers over med rygter om, at de kunne blive genforenet, efter Aniston gik fra skuespiller Justin Theroux i begyndelsen af 2018.

Brad Pitt blev skilt fra skuespiller Angelina Jolie i slutningen af 2016.

Og Pitt var heller ikke Anistons eneste eks til festen.

Også John Mayer, som Jennifer Aniston var kærester med fra 2008 og så frem og tilbage i nogle år, var til stede.

Festen var i det hele taget spækket med kendisser, som har været kærester på kryds og tværs.

Blandt andre var Brad Pitts ekskæreste, skuespilleren Gwyneth Paltrow, med til festen. Det samme var skuespilleren Orlando Bloom sammen med sin kæreste, sangerinden Katy Perry, som også har været kærester med John Mayer.

Derudover var også Lisa Kudrow og Courteney Cox til stede – to skuespillere, som Jennifer Aniston kender fra sin tid i den ikoniske tv-serie ’Friends’, hvor de tre spillede over for hinanden.

Efter den eksklusive fest, som blev afholdt på Sunset Tower Hotel i Los Angeles, delte både skuespiller Kate Hudson og skuespiller Gwyneth Paltrow billeder fra festen, hvor de ønskede Aniston tillykke med fødselsdagen.