Foto: MAURIZIO GAMBARINI

Angie Bowie er 66 år. Hun blev skilt fra den nu afdøde verdensstjerne David Bowie i 1980. Hun fortæller, at hun hjalp ham med at forme ikonet Ziggy Stardust, at hun gav ham en søn, og at hun var hans kreative sammensvorne. Alligevel endte hun uden noget som helst, da de blev skilt. Her er hendes historier om verdensstjernen, som vi alle mindes.

PEOPLE-GLENNFREY/

Angie Bowie fortæller i Daily Mail om sit turbulente forhold til hendes tidligere mand, David Bowie, som hun efter skilsmissen ikke havde et godt forhold til. Hun fortæller om op – og nedturene og om, hvordan deres åbne forhold til sidst blev for meget for hende.

Angie Bowie fortæller, at hun fra dag ét vidste, at deres forhold ikke ville være nogen eventyrlig kærlighedshistorie. Inden de blev gift, havde David Bowie fortalt hende de tre magiske ord – dog med en sidste tilføjelse: »Jeg elsker dig… ikke«.

DB2

Derved byggede de delvist et forhold op omkring forretning og karriere. Angie Bowie fortæller i Daily Mail, at sex udgjorde en stor del af deres forhold. Men det var nødvendigvis ikke med hinanden, og det var nødvendigvis ikke i tosomhed.

»Vi havde en trekant aftenen før vores bryllup,« afslører hun i Daily Mail.

epaselect FILE GERMANY DAVID BOWIE OBIT

David Bowie og Angie Bowie delte efternavn og blev gift i 1970. Efter ti års ægteskab blev de skilt i 1980. Forholdet havde skabt Ziggy Stardust, en gigantisk karriere for David Bowie og skænket dem en søn ved navn Zowie – nu Duncan.

På billedet ses David Bowies legendariske figur Ziggy Stardust portrætteret. Foran maleriet af rocklegenden står to fans og tager afsked. Kort før hans død udgav David Bowie sit sidste album med titlen 'Blackstar'.

Angie Bowie fortæller til det engelske medie, at hun tydeligt kan huske den dag, at deres åbne forhold blev for meget for hende. Hun befandt sig i New York, mens han var i Los Angeles. Pludseligt modtog hun et opkald, hvor han fortalte, at noget var galt, og at hun skulle komme til ham. Så det gjorde hun.

bowie

Men da hun satte benene på det luksuriøse Beverly Hills Hotel, mødte hun ikke den frustrerede Bowie, som hun var taget hele vejen for at trøste. I stedet tog hun ham på fersk gerning i at have sex med en amerikansk sangerinde.

»David havde altid min tilladelse til at have sex med mennesker til højre og til venstre for mig. Men ikke lige foran øjnene på mig. Jeg forlangte værdighed og respekt, og i det øjeblik opdagede jeg, at jeg var ved at miste begge,« fortæller Angie Bowie i Daily Mail.

Hun fortæller, at David Bowie brugte sex som redskab til at bygge sin karriere. At han brugte sex til at få folk til at gøre, som han gerne ville have, og at hun accepterede det, fordi hun ikke ville ødelægge deres gode arbejdsforhold.

God for 1,6 mia. kr. - 5

Angie Bowie fortæller, at hun dårligt har snakket med David Bowie siden de blev skilt i 1980 med det resultat, at hun flyttede ud i en mindre lejlighed i new York, og at hendes søn ikke længere ville vide af hende.

Fotoet er fra d. 17. februar 1974. På billedet ses Angela (Angie) Bowie, David Bowie og deres lille søn Zowie.

Angie Bowie siger dog også noget positivt om den nu afdøde superstjerne. For ifølge hendes beretning tog David Bowie sig godt af sine folk. Han støttede en masse mennesker, og til hans store frustration kunne han ikke betale sine egne musikere, hvad han ønskede at betale dem. Hun fortæller, at David Bowie på tidspunktet omkring sit stofmisbrug ikke så mange af de penge, som han tjente, og at industridirektører i stedet nød godt af dem. Det gjorde ham stresset og drev ham ud på et sidespor.

epaselect FILE GERMANY DAVID BOWIE OBIT

Hun slutter med at fortælle, at der til sidst i deres forhold var en masse stress, og at David Bowie kom ud i et stofmisbrug.

»Det sluttede med nogle sindssyge scener, som da han ringede til mig fra LA og sagde at han blev holdt som gidsel af en mørk troldmand, to hekse og at Satan snart kom«.

Læs hele Angie Bowies beretning i Daily Mail her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.