Kim Novaa, også kendt som 'Botoxkongen', har en hobby, som får folk til at rynke på næsen.

Når Kim Novaa ikke sprøjter botox i læber og pander på Danmarks kendisser, bruger han sin fritid på at samle på sære rædsler til sin udstilling i hjemmet.

I onsdagens afsnit af ‘Plastikkongerne’ viser ‘Botoxkongen’ stolt sin samling frem. I sit kabineskab har han forskellige størrelser af glasbeholdere, hvori han opbevarer alt fra døde mus til rådne tænder og øjenlåg.

»Det her er en mus, som er åbnet op, så man kan se hjerte, mave og lunger. Jeg synes, det her er mega sjovt at samle på,« fortæller ‘Botoxkongen’ begejstret og hiver et nyt glas frem fra hylden:

»Det lyder nok lidt klamt, men det her er faktisk mine øjenlåg fra min øjenlågsoperation. Hver gang jeg får fjernet noget eller skåret noget fra vores krop, så gemmer jeg det faktisk.«

Sygeligt, men fascinerende

Kim Novaa er klar over, at hans hobby vil skræmme livet af de fleste, for det kræver en portion humor at kunne se det sjove i samlingen.

»Det er sygeligt, men fascinerende. Nu er jeg jo et meget morbidt menneske, også rent humoristisk. Min humor er kulhamrende sort,« fortæller han og fortsætter:

»Det kan godt være, at nogen vil tænke, at det er for weird, men der er jo også nogle, der vælger at bage et brød af moderkage. Der er jo masser mærkelige ting, som folk gør. Jeg gør bare det her.«

Konens rådne tænder udstilles

Noget mangler dog på udstillingshylden, ifølge Kim Noova. Derfor har han sendt sin kone på en opgave.

»Jeg har bedt Natasha tage de her tænder med hjem, fordi jeg jo godt vil have lov til at putte en af dem i sprit,« fortæller han.

Den 22 år yngre model og tidligere ‘Robinson’ deltager, Natasha Novaa, og ‘Botoxkongens’ datter ser skeptisk til, mens Kim Novaa nusser om de rådne tænder.

»Nu har jeg fået Natashas to halve tænder limet sammen til en hel tand. Så kan hun så også få lov til at få en plads på hylden,« fortæller han stolt.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.