Foto: Privat

Kærligheden blomstrer igen for Kim Novaa. Han er nemlig faldet pladask for modellen Natasha Helms – og hun gengælder hans følelser.

»Vi begyndte at snakke sammen for nogle måneder siden, og så har vi egentligt bare været sammen lige siden,« fortæller Kim Novaa lykkeligt til Realityportalen.dk

»Jeg faldt over et billede af hende på Instagram, og jeg syntes bare, at hun var enormt smuk. Så jeg skrev til hende og spurgte, om hun havde en kæreste, eller om jeg måtte invitere hende ud. Hun svarede, at så skulle jeg i hvert fald have en god grund. Så jeg sendte hende en liste med 13 grunde,« griner han.

LÆS OGSÅ: Anna Due jubler: Jeg har fundet kærligheden

Skønhed er ikke alt

Listen virkede, og parret har stort set været sammen siden da. Men selv om det var hendes ydre, der i første omgang fangede Kim Novaas interesse, så var det ikke det, han i sidste ende faldt for hos den unge model.

»Jeg synes, at hun er vildt smuk og skøn. Men skønhed er jo ikke alt, og jeg faldt for hendes fantastiske personlighed. Hun er voksen, klog og velformuleret, og hun har styr på sit liv. Jeg synes, hun er fantastisk,« slår han fast og fortæller, at hun også har mødt hans børn, som hun kommer godt ud af det med.

Natasha Helms vandt sidste år modelkonkurrencen ‘Queen Of Scandinavia’, og derfor skal hun senere i år til Egypten for at konkurrere om titlen som ‘Topmodel of the World’. Og her skal Kim Novaa naturligvis med som støtte.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-babe har fundet kærligheden

Denne historie blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.