Inden længe kan du komme helt tæt på Boris Laursen.

I de seneste år har man haft mulighed for at følge Boris Laursen i forskellige tv-programmer og på de sociale medier, men inden længe kan følgerne få et nærmere indblik i, hvem den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager i egentlig er.

Som Realityportalen.dk kunne fortælle sidste år, så udkommer han nemlig med bogen ‘Gentleman’, der er på gaden i slutningen af maj. Og her fortæller han om lidt af hvert.

'YouTube-stjernen Boris Laursen er kendt som den ultimative fuckboy og som en, der laver pranks og skøre ting online – han har engang spist 2 kilo bacon, drukket 10 øl på 10 minutter, næsten brændt et hus ned, drukket en hel flaske Tequila og brændt sin søsters designersko,' står der om bogen.

LÆS OGSÅ: Linses Bed & Breakfast åbner snart: Her svarer hun på ALLE spørgsmål

LÆS OGSÅ: Boris Laursen beskyldt for svindel

I ‘Gentleman’ inviterer Boris læserne ind i privaten. Han fortæller om, hvordan og hvorfor han blev kendt som en fuckboy, som én der knuste pigehjerter, og hvordan han i dag lever som en gentleman, der behandler pigerne godt. Han åbner op for sit liv – barndommen i Jægerspris, den første kærlighed, tilværelsen i Los Angeles, drømmene, hate og det nye liv med kæresten Josefine og hunden Bentley.

22-årige Boris fandt sidste år den store kærlighed, da han mødte den fire år yngre Josefine. Og i beskrivelsen af bogen giver han hende æren for, at han ikke længere er en fuckboy.

'Noget, jeg har lært igennem tiden, er, at det er langt federe at være en gentleman, der udviser respekt overfor kvinder og har class, end at være en fuckboy, der leger med folks følelser og opfører sig som lidt af en douche. Det, der fik mig til at blive en gentleman var min søde prinsesse af en kæreste. Men man bør ikke skulle møde en prinsesse, før man indser, at det er forkert at være en fuckboy. Man burde bare vide det – og man burde bare være en gentleman,' siger Boris i beskrivelsen.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

HOT NEWS: Fie Laursen og Frederik udvider familien

Sygdom kunne have kostet livet

Fie Laursen har tidligere fortalt Realityportalen.dk, at hun skriver bogen for Boris, der ikke selv gider at skrive. Da hun allerede havde erfaring fra at skrive sin egen bog, ‘Min ærlighed’, og kendte Boris’ historie, var det kun naturligt, at hun satte sig til tasterne for at skrive hans bog også. Hun løftede også mere af sløret for, hvad bogen handler om.

»Der er jo alt fra hans barndom, hvor han var så syg, at lægerne troede, han ikke ville overleve. Og så er der hans kærlighedsliv, og hvad der gjorde ham til en fuckboy, samt prinsessen Josefine jo – og en masse LA-historier,« lød det fra Fie, der dog ikke ville ud med, hvilken sygdom han var ramt af.

Du kan allerede nu forudbestille ‘Gentleman’ af Boris Laursen til 179,95 kroner her.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Er Caroline gravid?

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg ryger snart ud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.