'Bonderøven' fra Djursland går lige ind i hele Europa med gummistøvler på, og er nu kåret som Europa bedste public service-program.

Selv har han lynende travlt og slet ikke tid til at sætte sig ned og hvile på laurbærrene.

- Det er selvfølgelig fantastisk og jeg er meget stolt på hele holdets vegne. Hvis de ikke var så dygtige og kompetente, som de er, så kunne det jo være lige meget, hvad jeg siger og laver, lyder det helt nede i muldhøjde fra Frank Erichsen på Kastajnegården.

Her bor Danmarks mest berømte bonderøv, der mandag aften blev kåret som Europas bedste public service-program i forbindelse med The Eurovision Forum i Geneve i Schweitz.

Han glæder sig over at have høsten i hus, og er i fuld gang med at bygge, mens tv-kameraerne følger nysgerrigt med til nye programmer med den populære bonderøv, der vandt i konkurrence med tv-formater fra de 86 medlemmer i 56 lande, der er medlem European Broadcasting Union (EBU).

I begrundelsen for at vælge 'Bonderøven' som bedste tv-program hedder det bl.a.: 'Det er en ung mand, der lever et simpelt liv på sin gamle, nedslidte gård, hvor han ønsker at realisere sin drøm. Og programmerne er lavet lige så rene og simple som indholdet: med én kameramand og Frank Erichsen’.

Det glæder Frank Erichsen:

- Jeg er rigtig glad for, at programmet vinder for andet end underholdningsværdien, og at der er blevet lagt mærke til, at der rent faktisk er substans.