Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Øverst kan du se Bodil Jørgensens første interview efter ulykken, hvor hun fortæller, hvordan hendes børn hjalp hende tilbage.

Ikke nok med, at skuespiller Bodil Jørgensen har kæmpet med alvorlige skader efter en livsfarlig traktorulykke under optagelserne til 'Far til Fires vilde ferie’ i juni, der sendte hende fem dage i respirator. Oveni skulle den 53-årige skuespiller også kæmpe med filmselskabets forsikringsselskab, Tryg, om at få sin retmæssige erstatning for tabt arbejdsfortjeneste.

Det fortalte Bodil Jørgensen til Ekstra Bladet i oktober.

Først derefter skete der noget, og Tryg udbetalte 450.000 kr. i erstatning til skuespilleren med forklaringen, at de alligevel gik med til at udbetale summen, fordi en af hendes forestillinger gik fra at være 'udskudt' til 'aflyst' på grund af skuespillerens kritiske tilstand.

Men nu erkender Tryg åbent, at de ydede en 'dårlig og langsommelig behandling med manglende empati', lød det højst usædvanligt fra forsikringsselskabets topchef Morten Hübbe på Trygs kapitalmarkedsdag i London onsdag.Undskyldningen hilses velkommen af Bodil Jørgensen.

- Det er jeg rigtig, rigtig glad for, den tager jeg imod med kyshånd. Og så håber jeg, at det ændrer noget for andre i lignende situationer. Jeg vil jo ønske, at alle der fortjener at få deres forsikring, får den udbetalt, siger Bodil Jørgensen til bt.dk

Uhyggeligt forløb
Efter ulykken, hvor den spinkle skuespiller brækkede samtlige ribben, hofte og kraveben, måtte familien tage lån i sommerhuset for at klare sig økonomisk. Det stod på, indtil hun gik ud og fortalte om problemerne til Ekstra Bladet, som tog sagen op, hvorefter Tryg endte med at udbetale den retmæssige sum. Og undskyld eller ej, den behandling kan gøre Bodil Jørgensen harm at tænke på.

- Det er alligevel uhyggeligt, at der skal det til, at et blad skal bide dem i haserne. Der er jeg jo bare heldig, at jeg har adgang, hvilket der er mange, der ikke har, som hun siger.

- Vi betaler jo troligt hver måned til de gigantiske firmaer, og hvis der så ikke er noget afkast, når man skal bruge det, så duer det jo ikke. Så er det jo sådan et Stein Bagger-firma. Men jeg tager undskyldningen til mig og håber, det vil ændre noget i fremtiden, lyder det fra skuespilleren til bt.dk

 

Andre læser også