Hele Danmark blev vidne til den følsomme Christian Lundmand Jensens skilsmisse, da han deltog i 'Gift ved første blik' i foråret og ikke fik gengældt sine følelser. Men nu er der godt nyt i gymnasielærerens liv.

Christian Lundmand Jensen har nemlig fundet kærligheden på egen hånd. Det bekræfter han over for Her&Nu.

Han har dog ikke lyst at fortælle, hvem den heldige er, eller hvordan de mødtes, da han ikke ønsker mere presseomtale.

Christian Lundmand Jensen deltog i foråret i fjerde sæson af DR-programmet 'Gift ved første blik', hvor han blev gift med Mette Tell.

Men i løbet af de fem uger, kærlighedseksperimentet stod på, fik Mette Tell fortalt sin nye ægtemand, at hun ikke følte sig fysisk tiltrukket af ham. Det startede en lavine af svære følelser, som Christian Lundmand Jensen gerne ville tale om, da han selv tændte på sin hustru. Mette Tell følte til gengæld, at alle hans spørgsmål drænede hende for energi.

I sæsonafslutningen besluttede de at bryde ægteskabet. Parret fortsatte dog som kærester i en kort periode.

I den forbindelse fortalte Mette Tell til DR:

»Jeg havde det svært med at være gift med en, jeg tvivlede på, og jeg synes, vi havde nogle store udfordringer i vores forhold. Men samtidig ville jeg gerne fortsætte som kærester, fordi jeg havde brug for at prøve, hvordan vores forhold kunne fungere uden, at der var kamera på, og uden at det var en del af et eksperiment.«

Det fungerede dog ikke meget bedre uden kamera, og til sidst endte parret med at give op.

Dermed er ingen af sæsonens fire par kærester i dag, da også Allan Fehrs og Pernille Jakobsen samt Martin Dam Asholm og Birgitte Nielsen lod sig skille ved programmets slutning.

Vis mere

Camilla Ellekilde Høj og Nicolas Feer valgte som det eneste par at forblive gift, da eksperiementet sluttede, men efter en måned lod de sig skille efter et skænderi. Siden har de set hinanden, uden at kunne sætte en titel på deres forhold, men i dag er det helt slut med kærligheden, fortæller parret, der endnu er gode venner.

Nicolas Feer og Camilla Ellekilde Høj er blevet gift i DR-programmet Gift ved første blik. Vis mere