For to år siden meddelte badminton-stjernen Camilla Martin, at det var slut med det dengang seks-årige ægteskab med økonomen Lars Nygaard.

Parret blev separeret og skulle dele børnene Elias og Lucas

Men nu fortæller Camilla Martin, at parret aldrig er blevet skilt, og at de stadig er sammen. Bare på en anden måde end før.- Når man bliver separeret er man det et halvt år, så skal men selv meddele, at man også vil skilles. Og vi fik aldrig meddelt, at vi ville skilles, så vi er formelt stadig gift, smiler Camilla Martin i telefonen, da hun taler med BT.

Og måske godt det samme. For Camilla og Lars Nygaard fandt kort efter ud af, at de ikke kunne undvære hinanden alligevel.- Vi kunne ikke finde ud af at være sammen hele tiden, og vi kan heller ikke undvære hinanden siger en glad Camilla Martin, der fortæller, at parret har fundet den idéelle løsning, hvor de både er sammen og hver for sig, så at sige:

- Vi er sammen som par igen, og har været det i over et å, men Lars har stadig sin lejlighed. Så han er derinde et par dage om ugen, mens jeg er i huset i Holte. Resten af dagene er vi sammen i huset alle fire. Det fungerer rigtigt fint, og børnene trives rigtig godt med det, så der er ikke noget drama. Tværtimod. Måske er det noget nogle flere burde prøve, for man er jo også egoist indimellem og har brug for at være sig selv, og det er i hvert fald det helt rigtige for os, siger Camilla Martin til BT.- Jeg kalder det en form for moderne familieterapi, griner Camilla Martin, der for tiden er alene hjemme i Holte med parrets to drenge, Lucas på syv og Elias på fire.

- I øjeblikket er Lars på rygsækferie med nogle venner, men vi har haft en fantastisk sommerferie, hvor vi alle fire har været 10 dage i Dubrovnik i Kroatien. Det er i hvert fald ikke sidste gang, og til næste år tror jeg, at vi tager mine forældre med, fortæller den tidligere badminton-stjerne, der glæder sig til at komme tilbage på jobbet:

- Jeg tror vi allesammen er ladet godt op. Lucas er lige startet i første klasse, og jeg er rigtig glad for at komme tilbage på arbejdet som vært på TV3's Onside, siger Camilla Martin til BT.