Lyt til artiklen

Mens sommerferien for mange nok går mod Mallorca, Sydfrankrig eller en græsk ferieø, så skal der lidt mere til, når moren i familien hedder Bettina Aller.

Den 59-årige mediedronning har tidligere været på hele seks nordpols-ekspeditioner, og sommerferien bliver derfor – måske ikke overraskende – også en vild affære:

»Jeg skal to måneder til Amazonas på mandag,« fortæller Bettina Aller, da B.T. møder hende på den røde løber ved gallapremieren på 'Top Gun: Maverick' i Imperial i København.

»Jeg skal ud i junglen og sove i hængekøje med alle mine fire børn og have et rigtig stort, fedt eventyr,« tilføjer hun.

Bettina Aller har to voksne børn (Emily og Christopher) på 31 og 28 år fra sit første ægteskab med Ole Simonsen, mens hun også har tvillingesønnerne Marco og Louis på ti år fra sit ægteskab med den franske freelancefotograf Jean Gabriel Leynaud.

Parret har været sammen i næsten 20 år og blev sidste år gift på ny for at fejre kærligheden.

Den vilde side af Bettina Aller kunne man for øvrigt også se ved gallapremieren, hvor hun troppede op i en mørkegrøn buksedragt med brun læderjakke til, der mindede om en jagerpilot-dragt.

Og det var ikke helt tilfældigt.

For den 59-årige Aller-arving, der både er medejer og direktør for Aller-koncernen, har nemlig en forkærlighed for at flyve.

»Jeg har fundet mit første flyvecertifikat frem,« sagde hun, mens hun viste et gammelt flyvecertifikat frem foran sig.

»Og jeg fik det her headset, da jeg lavede min første solorunde – touch and go – i Roskilde Lufthavn, men det er mange år siden,« fortalte hun og tilføjede, at hun dog lagde flyvningen på hylden, da hun fik børn.

»Men jeg tror godt, at jeg kan endnu.«