Det gik ikke manges næse forbi, at realitystjernen Sidney Lee i sidste uge gik bort kun 43 år gammel.

Hyldesten er siden kommet fra mange sider, og mange har begrædt det alt for tidlige og meget pludselige dødsfald.

En af de mere bizarre hilsner til det, der må formodes at være Sidney Lee, fandt sted i Tivoli ved 'Fredagsrock', hvor Benjamin Hav spillede. Det er dog i lige så høj grad anden halvdel af sætningen, han sagde forud for aftenens sidste nummer, der vækker opsigt.

»Du skulle ikke være taget af sted, Sidney,« sagde Benjamin Hav og fulgte op med:

»I skulle have taget Ghita i stedet.«

B.T. har efter udgivelsen af artiklen været i kontakt med Benjamin Hav, og han forklarer, at der slet ikke bliver sagt det, som det ellers kan lyde til i videoen.

Der er ganske enkelt tale om misforståelse, der baserer sig på dialekt og opstemmelse.

»Jeg sagde 'guitar'. Det er mine forældres dialekt, jeg benytter, når jeg er ualmindeligt opstemt, både ved koncerter og på den runde futon, vi har stående i orangeriet. Jeg ville aldrig, eller i hvert fald højst tre gange om måneden, ønske nogen døde, og da aldrig Ghita Nørby, hvis det er hende, du tror, jeg kalder i graven sådan en nobel fredag aften i vor elskede gamle have,« skriver han i en sms og fortsætter:

»Folk, der tror, jeg kunne finde på at kaste Ghita under bussen på den måde, bør omgående opsøge 62 gange tre timers intensiv psykoterapeutisk forløb med henblik på renselse af det dystert mørke grundvand, der så evidensbegrædeligt udgør din tankeverden. Jeg håber, at min hyldest til Sidney kan få lov at stå som et vidne om min respekt, ubesudlet af den neandertalske frygt-tænkning, der åbenbart florerer selv en ngo-kærlig aften i vor herres gamle have.«

B.T. har også været i kontakt med Tivoli for at høre, hvad de tænker om, at kunstnere står på deres scene og siger den slags.

»Hvad en kunstner siger på en scene, er ikke noget, som vi generelt blander os i, så længe det er i overensstemmelse med lov og ret,« forklarer Tivolis pressechef, Torben Plank.

»I det pågældende eksempel er det svært at vide, hvad der reelt tales om, og hvad der hentydes til. Vi synes, at du skal tage direkte fat i Benjamin Hav, så kan du få en forklaring fra ham.«

Og således gjort.

Både kollegaer og venner har udtrykt deres sorg over Sidney Lees død.

Ifølge Sidney Lees mangeårige ven Mitchel Nebelong var den private Sidney utrolig ydmyg og meget taknemmelig for alt, man gjorde for ham.

»Han gjorde rigtig meget for andre også. Det var en person, du altid vidste, du kunne regne med og stole på,« har han fortalt til B.T.

Kaare Sand, som i mange år arbejdede sammen med Sidney Lee i forbindelse med tv-programmet 'Singleliv', har også kun gode ting at sige om den 43-årige realitystjerne.

»I hans bedste år var han suverænt den bedste deltager, vi havde haft med i mange år. Han forstod mediet fuldstændig.«