Fodboldspilleren Nicklas Bendtner har ikke kun travlt med at koncentrere sig om at komme ovenpå efter en række uheldige episoder, som han har begået på det seneste. Fodbold-stjernen har også fokus på en strid med eks-kæresten Caroline Fleming om parrets et-årige søn Nicholas.

Fodbold-stjernen Nicklas Bendtner står midt i sit livs kamp - kampen for at få lov at være sammen med sin et-årige søn Nicholas. En række uheldige episoder kulminerede, da Bendtner og en holdkammerat for nylig blev anholdt sigtet for at have begået hærværk mod mindst tre biler i Newcastle.

- Min familie, min søn, min dejlige kæreste og min fodbold er det vigtigste i mit liv. Det har jeg brug for at fokusere 100 pct. på, hedder det blandt andet i et åbent brev fra Nicklas Bendtner, hvor han undskylder for episoden og for en række andre affærer, han har været involveret i på det seneste.

LÆS OGSÅ
:

LÆS OGSÅ:

Med de sætninger kæmper Nicklas Bendtner også for samværet med sin søn. Ifølge B.T.s oplysninger er der ikke enighed mellem Caroline Fleming og Nicklas Bendtner om omfanget af Bendtners samvær med sønnen, ligesom Caroline også - foreløbig uden held - skal have forlangt børnepenge af Nicklas Bendtner, der skønnes at tjene 24 mio. kr. om året som professionel fodboldspiller. Han ejes af storklubben Arsenal i London, men er i øjeblikket lejet ud til Sunderland, 390 km nord for London.

Fuld forældremyndighed

Ifølge nogle kilder vil Caroline Fleming kræve ’fuld forældremyndighed’ over Nicholas, men det begreb findes ikke i engelsk skilsmisselovning, som adskiller sig væsentligt fra dansk lovgivning - og faktisk stiller Bendtner bedre, end han ville være stillet i Danmark.

LÆS OGSÅ:

B.T. har været i kontakt med London-advokaten Andrea Woelke, der er ekspert i skilsmisse-sager. Han understreger, at han ikke kender sagen og udtaler sig generelt om den slags sager.

- I England er der ikke noget, der hedder ’fuld forældremyndighed’. Hvis faderen står på fødselsattesten, har han ret til samvær med sit barn. Det vil kræve en retskendelse at forhindre ham i det, og det vil normalt kun ske i helt ekstreme sager, hvor der er tale om f.eks. børnemishandling, siger Andrea Woelke.

KØB B.T. I DAG OG LÆS RESTEN AF HISTORIEN OM BENDTNERS KAMP FOR SØNNEN.