Søndag aften var Nicklas Bendtner i København og her blev han set sammen med den tidligere Robinson-babe og radio-vært Ditte Hapel.

De to kom ud af 7-Eleven-forretningen i Pilestræde og satte sig ind i Bendtners sorte engelske sportsvogn og kørte væk.

Det er ikke første gang i denne uge, at Bendtner er set sammen med en smuk pige. Natten til torsdag var han i byen i London med sine klubkammerater fra Arsenal. Sammen fejrede de afslutningen på forårets fodboldsæson med en fest på instedet Maddox Club i Mayfair. Det skriver sporten.dk.

Ud på de små timer blev Bendtner set forlade stedet sammen med glamourmodellen Tess O'Reilly. Sammen kørte de fra natklubben i fodboldstjernens bil, der i aftenens anledning blev kørt af en chauffør.

Den engelske avis Daily Mail har med overskriften 'Who’s your new friend?' prøvet at insinuere, at Bendtner var sammen med pigen, men de rygter kan Bendtner kun grine ad, skriver sporten.dk.

- Har stor morskab ud af igen at se mig selv fotograferet med en fremmed. Udover det havde jeg en dejlig afslutningsfest med mine holdkammerater, skriver Bendtner på sin Facebook-profil.

I december blev Nicklas Bendtner far til en dreng sammen med tv-baronessen Caroline Fleming. Der har længe gået rygter om, at Bendtner og Fleming er gået fra hinanden. Men det har ingen af parterne ville bekræfte.

Bendter, der spiller for den engelske fodboldklub Arsenal, er allerede gået på sommerferie. Han var ikke med i truppen, da holdet søndag spillede mod Fulham.