Det amerikanske stjernepar Tana Mongeau og Jake Paul har netop delt den gode nyhed, at de skal giftes, men det er ikke alle, som jubler på parrets vegne.

Mongeaus ekskæreste, skuespilleren Bella Thorne, begræder forlovelsen på en af sine Instagram-profiler, hvor hun har lagt et foto op af sit ansigt efter en ordentlig tudetur.

»Når din eks bliver forlovet,« lyder teksten til billedet efterfulgt af 35 grædesmileyer.

Bella Thorne og influenceren Tana Mongeau var sammen i halvandet år i et polyamorøst forhold med den mandlige rapper Derek Smith - bedre kendt som Mod Sun.

Forholdet sluttede i februar i år, og Mongeau har efterfølgende fundet sammen med den succesfulde youtuber Jake Paul.

Mandag kunne Mongeau så afsløre på Twitter, at Paul havde friet til hende dagen efter hendes 21-års fødselsdag, og at svaret var et stort ja.

Frieriet skete på en natklub, hvor Tana Mongeau blev overrasket af en flok serveringspiger, der pludselig gav hende en kage med påskriften 'Vil du gifte dig med mig, Tana?'

Udover at udtrykke sin tristhed over det forestående bryllup har Bella Thorne også kastet lidt skår i det unge pars glæde med et bitter tweet.

Mandag aften skrev hun 'Jake skal underskrive en ægteskabspagt', hvilket man normalt gør, hvis den ene part er betydeligt rigere end den anden og vil sikre sig mod at miste halvdelen af sin formue i tilfælde af skilsmisse.

Tweetet har fået den kommende brud til at komme med det vantro svar: 'Jeg lever i en simulation'.

21-årige Bella Thorne har haft betydelige tv- og filmroller, siden hun var blot seks år gammel, og har senere udvidet sit virke til musikken og Instagram, hvor hun har over 20 millioner følgere.

Hun er kendt for at være meget åben omkring sit privatliv og har ofte vakt forargelse ved at troppe halvnøgen op på den røde løber og lægge meget seksuelle billeder og videoer på sociale medier.