Den 22-årige sanger og sangskriver Basim siger til BT, at han er både skuffet og ked af det, efter det stod klart, at han ikke blev inviteret til DRs traditionsrige årskavalkade, da den blev optaget tidligere på ugen.

»Det svarer til, at man som medarbejder ikke bliver inviteret til firmaets julefrokost. Det er rigtig ærgerligt,« siger Basim blandt andet til BT.

BT har spurgt DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, hvorfor Basim ikke blev inviteret til showet.

Her er hans svar:

»Vi havde valgt at invitere den internationale vinder, Conchita Wurst, ind i showet som vores måde at markere Det internationale Melodi Grand Prix på. Det er altid en afvejning af, hvor meget tid man skal bruge på de enkelte historier. Basim har været meget på DR gennem året, og det er rigtig dejligt. Forhåbentlig kommer han til at være hos os lige så meget i fremtiden. Jeg ved allerede nu, at der er planer,« skriver Jan Lagermand Lundme i en sms til BT.

Selvom Basim altså er skuffet, afviser han, at der generelt er dårlig luft mellem ham og DR.

»Jeg kommer til at spille en rolle i grandprix’et næste år, ligesom jeg også er med i en dokumentar om X Factor, der snart bliver vist på DR1. Så der er ingen sure miner herfra,« siger han.

Basim optræder i øvrigt i TV2s årskavalkade i stedet. 'TV2014: De største øjeblikke' sendes på TV2 den 29. december klokken 21.