Tv-værten Caroline Fleming sælger nu Valdemar Slot, men det bliver i familiens eje, da det er faderen Niels Iuel-Brockdorff, som køber slottet. Det skriver Ekstra Bladet lørdag.

Ikke mindre end 52 mio. kroner betaler Niels Iuel-Brockdorff for slottet på Tåsinge, som siden 2003 delvist har været ejet af Caroline Fleming. Dengang begyndte hun at købe slottet i bidder, efter aftale med sin far.

I første omgang købte Caroline Fleming halvdelen af slottet af sin far for 22,6 mio. kroner. Mindre end et år efter købte hun yderligere en bid til 2,5 mio., hvilket betød, at hun nåede op på en samlet ejerandel på 80 pct.

Grunden til at 'Baronessen' ikke købte hele Valdemar Slot var, at Caroline Fleming ikke ønskede at have bopæl på Valdemar Slot, men derimod fortsat ønskede at have adresse i Schweiz og London. Noget hun ikke kunne, hvis hun havde ejet Valdemar Slot fuldstændig.

LÆS OGSÅ:

Men nu har Niels Iuel-Brockdorff altså købt slottet tilbage for 52 mio. kroner, og dermed står Caroline Fleming nu både uden slot og baronesse-titel, den sidste mistede hun ved det borgerlige giftermål med Rory Fleming tilbage i 2001.

Med salget af Valdemar Slot skulle tv-baronessen ifølge Ekstra Bladet få en tiltrængt økonomisk saltvandsindsprøjtning, for hun skyldte angiveligt hele 47,5 mio. kroner i slægtsslottet. En gæld som nu kan slettes.

LÆS OGSÅ:

Man skulle ellers ikke tro, at tv-værten mangler penge, for efter skilsmissen med Rory Fleming, der tilhører en af Englands absolut rigeste familier, så modtog Caroline ifølge Daily Mails oplysninger i omegnen af 400 mio. britiske pund - dengang svarende til omkring 4 mia. danske kroner.

Det er dog et beløb, som Caroline Fleming aldrig har bekræftet.