Lyt til artiklen

Den populære 'Vild med dans'-værtinde har sagt ja til sin kæreste Rasmus Backhaus.

Fredag efter fredag har hun set kendte danskere slå sig løs på dansegulvet, men snart er det Sarah Grünewald selv, der skal danse dansen over dem alle; brudevalsen.

- Jeg sagde... JA! Jeg elsker dig, skriver tv-værten på sin Facebook-profil.

Sarah Grünewald, der lige nu er på romantisk ferie i Thailand med sin kæreste gennem ni måneder, Rasmus Backhaus, bekræfter over for Her&Nu, at hun har sagt ja til sin udkårne.

- Det var smukkeste frieri. Alene på en sandstrand. Jeg er stadig rørt, og vi fejrer det nu, siger Sarah Grünewald til Her&Nu.

Dermed er første skridt taget mod at danne en familie. En familie hvor der måske også kan være børn på vej inden længe. I december sagde Sarah Grünewald i hvert fald følgende til BT:

- Jeg er 30, og jeg er ved at falde til ro. Så jeg vil da ikke udelukke, at der lige pludselig bliver lavet noget familie. Det ligger måske ikke lige om hjørnet, men der et hjørne et eller andet sted, og rundt om det, kan der da godt være børn, sagde hun.

Parret fortsætter deres romantiske ferie i de kommende uger, hvor de ud over Thailand også besøger Sri Lanka, Seychellerne og Maldiverne.