Lyt til artiklen

Den tidligere bagedystdeltager Ditte Julie Jensens forretningseventyr tager ny drejning.

Hun har nemlig scoret et nyt job hos virksomheden Female Founders, som de to profiler fra 'Løvens Hule' Mia Wagner og Anne Stampe Olesen står bag.

Det skriver Se og Hør, og som Ditte Julie Jensen også selv afslører i et opslag på sin Instagram-profil.

»I december måned tog et møde med Anne Stampe Olesen og Mia Wagner en uventet drejning, og jeg blev sendt på weekend med noget af en tænkeopgave. Men jeg var ikke i tvivl!,« skriver hun i opslaget.

Ditte Julie Jensen træder ind i Female Founders som Branding- & House manager, hvor hun skal hjælpe med at løfte iværksætteri samt arbejde endnu mere med formidling.

I opslaget afslører Ditte Julie også, at hun i november tog den hårde beslutning om at lukke sit studie i Bredgade og dele af sin forretning.

Faktisk har det længe været en drøm for den tidligere Bagedystdeltager at udfolde sig endnu mere inden for iværksætteri – som hun også selv har erfaring med gennem sin forretning 'by Ditte Julie'.

Men helt slut med bageriet og egen virksomhed er det endnu ikke for Ditte Julie Jensen – for hun har stadig flere opgaver i vente.

»Jeg kan bare mærke, jeg kan og vil noget mere med alt det, jeg har lært de sidste 6-7 år. Glæder mig inderligt til mit nye kapitel og takker Mia og Anne for denne mulighed,« afslutter hun i opslaget.