Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Annemette Voss skal være mor for fjerde gang.

Den tidligere 'Den store bagedyst'-vinder og ægtemanden gennem fem år, Micky Fridthjof, venter nemlig deres andet fælles barn.

Det afslører Annemette Voss i et opslag på Instagram.

'Det er stensikkert vanvittigt. Men vi har simpelthen lavet endnu en baby,' skriver den 38-årige influencer og kogebogsforfatter.

Til opslaget deler hun en række billeder af sin voksende babybule på stranden ved Marienlyst Strandhotel, hvor parret for tiden opholder sig.

'Jeg skal nok holde jer opdateret. Men for nu var det bare lige det, vi ville dele. Nu skal vi bare slappe helt af i de bedste omgivelser,' slutter Annemette Voss sit opslag.

Annemette Voss og Micky Fridthjof har ikke afsløret, om det skulle være en dreng eller en pige, der gemmer sig inde i DR-stjernens mave.

De har i forvejen den seksårige søn Luca sammen.

Derudover har Annemette Voss sønnerne Hugo-Sander på 13 år og Ferdinand på 11 år fra ægteskabet med skuespilleren Thomas Voss.

Det var få uger efter skilsmissen fra ham – og kort efter hendes vindersæson af 'Bagedysten' kørte over skærmen i 2013 – at hun mødte sin nuværende mand på en datingside.

I 2018 blev Annemette Voss så gift med Micky Fridthjof, og nu venter parret deres andet fælles barn – og Annemette Voss' fjerde.

Andre læser også