Lyt til artiklen

I slutningen af sidste år blev 'Den store bagedyst'-dommeren Katrine Foged Thomsen skilt.

Hun og ungdomskæresten Rasmus Søndergaard Hansen gik fra hinanden, hun flyttede fra deres fælles hjem i Søborg og ind i sin egen lejlighed i Brønshøj, og til sidst trak hun sig også fra deres fælles konditorkæde Grannys House.

Og i dag er Katrine Foged Thomsen stadig ved at vænne sig til sit nye liv, finde sig selv og finde ud af, hvad hun så skal bruge tiden på, fortæller hun i den seneste udgave af ALT for damerne.

For med farvellet til konditorkæden Grannys House har hun i stedet fået tid til at stoppe op og mærke efter.

»I de senere år har jeg haft trukket mig mere og mere ud af det, fordi der var skilsmissen, og det hele bare ikke kørte så godt. Så nu driver han det, mens jeg skal noget helt andet. Jeg har lavet et U-turn,« lyder det fra Katrine Foged Thomsen.

Grannys House på Gladsaxevej i Søborg har indkasseret fire sure smileys på blot et år. Foto: Google Street View
Grannys House på Gladsaxevej i Søborg har indkasseret fire sure smileys på blot et år. Foto: Google Street View
Vis mere

'Bagedyst'-dommeren holder derfor en velfortjent pause, hvor det hverken er familien eller karrieren, der er i fokus – men at finde sig selv uden for det.

Hun og eksmanden stiftede konditorkæden Grannys House sammen for 14 år siden, men i slutningen af året trak Katrine Foged Thomsen sig fra direktionen.

I dag er Rasmus Søndergaard Gansen solodirektør, men desværre har konditorkæden haft flere sager med politianmeldelser fra Fødevarestyrelsen.

Katrine Foged Thomsen og Rasmus Søndergaard Gansen har døtrene Ida på 19 år og Agnes på 17 år sammen.