Kogebogsforfatteren Ditte Julie Jensen, kendt fra ‘Den Store Bagedyst,’ fortæller på sin blog, at hun nu har fundet opskriften på at kunne opnå sin drømmekrop.

For livet igennem har den 31-årige kvinde set sig i spejlet og været utilfreds med, hvad hun har set, skriver Ditte Julie Jensen.

»Jeg har alle dage være lidt buttet og kæmpet med de der 5-7 kilo for meget. Jeg var kun to lorte høj og lidt for hvalpet. Uanset hvad eller hvordan jeg gjorde, så skete det aldrig. Jeg blev aldrig et siv med en talje, numse og babser, smukke kæber med videre. Jeg synes bare alt var galt.«

Ditte Julie Jensen skriver, at hun gennem det meste af sit liv har følt, at hun vejede lidt for meget. Privatfoto
Ditte Julie Jensen skriver, at hun gennem det meste af sit liv har følt, at hun vejede lidt for meget. Privatfoto
Vis mere

Bagedyst-deltageren, der sammen med vinderen af tv-programmet,  Annemette Voss, indtil for nylig har haft en Youtube-kanal med videoer af kagebagning, fandt løsningen på at acceptere sin krop, efter hun fik sit først barn, Karla, i 2013, lyder det.

Under graviditeten tog Ditte Julie Jensen 23-25 kilo på, og selvom 12 kilo var væk efter bare to dage - meget var formentlig væske ræsonnerer den 31-årige mor til to, så tog hun på, hvis hun bare ‘kiggede på en pose chips,’ skriver hun.

Det var til trods for, at hun løb helt frem til uge 31, og spinnede til det sidste.

Men efter at datteren var kommet til verden betød en forandret hverdag, at Ditte Julie Jensen opdagede en form, der fungerer for hende, og hun har nu sin 'drømmekrop,' som hun kalder den på Instagram.

Den 31-årige kogebogsforfatter har fået sin drømmekrop, skriver hun på Instagram.
Den 31-årige kogebogsforfatter har fået sin drømmekrop, skriver hun på Instagram.
Vis mere

Aftensmaden blev serveret allerede klokken 17-17.30, fordi den i dag fire-årige datter var træt efter en dag i vuggestuen. Det ændrede alt for hende, skriver hun.

»Jeg har fundet ud af, at min krop elsker, at vi spiser så tidligt. Jeg er stoppet med at snacke den klokken 16.00, fordi jeg nærmest står midt i madlavningen og snart skal spise, og ikke mindst det faktum, at min krop har mange timer til at fordøje dagens største måltid på. Mit forhold til mad er meget mere afslappet,« skriver hun og supplerer med, at 'hvis menuen til aften står på burger, så bliver det en salat til frokost eller noget andet mere let.'