'Badehotellet'-stjernen Amalie Dollerup og hendes mand, Andreas Jebro, er i lykkelige omstændigheder.

Skuespillerparret skal nemlig være forældre til deres første barn til juni.

'Vi glæder os virkelig meget til at møde det fine, lille menneske, og vi kan næsten ikke vente til det bliver sommer,' lyder det fra Amalie Dollerup i en pressemeddelelse.

Skuespilleren laver i øjeblikket prøver på teaterforestillingen 'Mød mig på Cassiopeia' på Folketeatret, og Amalie Dollerup regner også med stadig at udfylde sin planlagte rolle som Polyhymnia så længe som muligt.

'Jeg har det heldigvis rigtig godt og nyder prøverne på vores skønne 'Mød mig på Cassiopeia'. Jeg kommer til at spille rollen som Polyhymnia, så længe min graviditet tillader det,' siger Amalie Dollerup.

Forestillingen har premiere den 31. januar og spiller til den 3. marts, hvorefter den drager på turné rundt i landet - men det bliver ikke med Amalie Dollerup hele vejen, og derfor overtager skuespiller Karin Nordly-Holst overtager rollen på et tidspunkt.

Amalie Dollerup og Andreas Jebro, der ligeledes er skuespiller, blev gift sidste sommer i Vor Frelsers Kirke i København, hvorefter parret sammen med familie og venner sejlede rundt i Københavns kanaler og spiste kage og drak bobler.

Ud over at være kendt fra serien 'Badehotellet' har Amalie Dollerup blandt andet medvirket i 'Kun en pige', 'Strisser på Samsø', 'Krummernes jul', 'Bølle Bob' og sidste år medvirkede hun også i 'Cirkusrevyen'.