Fredag kom den chokerende nyhed- Svenske Tim Bergling, som de fleste kender under kunstnernavnet 'Avicii' var død. Det blev offentliggjort af en pressetalsmand for Tim Bergling, at han var gået bort i Muscat i Oman. Han blev kun 28 år.

Det er efterfølgende væltet ind med kondolencer til den verdenskendte DJs familie - blandt andet fra det svenske kronprinsessepar, som Avicii havde æren af at optræde for til deres bryllup.

Og mandag har Aviciis familie valgt at offentliggøre en kort pressemeddelelse. Det skriver blandt andet det amerikanske underholdningsmedie Variety.

'Vi vil gerne takke jer alle for støtten og de varme ord om vores søn og bror. Vi er så taknemmelige for alle dem, der havde kære minder om Tims sange og elskede hans musik,' starter udtalelsen med.

Herefter takker familien dem, der har hyldet deres søn og bror i weekenden. Det er blandt andet sket i Holland, hvor kirkeklokkerne i Utrecht spillede flere af hans sange. Da den tragiske nyhed om Aviciis dødsfald kom frem, lød det, at familien var knust, og de ønskede fred fra blandt andet pressen.

Den melding holder de fast i mandag.

'Vi er taknemmelige for, at vi har fået fred, i denne svære periode. Vi ønsker, at det fortsætter. Kærlig hilsen Tim Berglings familie.

Aviciis dødsårsag er endnu ikke blevet offentliggjort, men politiet i det Mellemøstlige land har konstateret, at der ikke er sket en forbrydelse.

Tim Bergling har tidligere talt åbent om alvorlige helbredsproblemer, der blandt andet medførte, at han i 2016 valgte at stoppe med at give koncerter. Han fortsatte dog med at producere musik.

Den svenske DJ er særligt kendt for sange som 'Hey Brother', 'Wake Me Up' og 'Levels', der strøg til tops på hitlisterne verden over, og han har i mange år været betragtet som en af verdens førende DJ's.