Arnold Schwarzenegger elsker selvfølgelig alle sine fem børn.

Men der er alligevel et helt specielt bånd imellem den 71-årige eks-guvernør og actionstjerne og hans 21-årige 'uægte' søn, Joseph.

Ikke alene fejrede far og søn sidste år oktoberfest i München sammen. Hver uge dyrker de to mænd også bodybuilding i samme fitnesscenter, Gold's Gym i Los Angeles. Og ifølge øjenvidner, der har talt med bladet People Magazine, er far og søn 'som to dråber vand'.

Hver dag kommer Joseph til at ligne sin far mere og mere.

Og når den 21-årige Joseph poserer, som hans far gjorde i dennes 'Mister Universe'-dage, så er ligheden også slående.

»Hver dag bliver du klogere. Jeg er meget stolt af dig. Jeg elsker dig.«

Sådan skrev den stolte far Arnold for nylig på det sociale netværk Instagram. Og det er ikke svært at se, at Joseph til fulde gengælder faderens følelser.

Ironisk nok var det eksistensen af selvsamme Joseph, der for små 10 år siden førte til Arnolds skilsmisse fra Kennedy-niecen Maria Shriver.

Arnold og søn til Oktoberfest i München
Arnold og søn til Oktoberfest i München Foto: Instagram
Vis mere

Joseph hedder nemlig ikke 'Schwarzenegger' men 'Baena' til efternavn. Og hans mor er ikke Shriver, men derimod familiens daværende stuepige og nanny, Mildred Baena.

Mens Maria Shriver således var gravid med sin og Arnolds yngste søn Christopher, ventede den ligeledes gifte Mildred Baena sig også.

De to drenge blev født med blot en uges mellemrum.

Men det tog angiveligt syv år, før begge familier lagde mærke til, at Joseph i mistænkelig grad lignede Arnold Schwarzenegger.

En familie, der bodybuilder sammen, holder sammen. Arnold og hans søn Joseph 'pumper jern' på Gold's Gyn i L.A..
En familie, der bodybuilder sammen, holder sammen. Arnold og hans søn Joseph 'pumper jern' på Gold's Gyn i L.A.. Foto: Instagram
Vis mere

Da både Joseph og hans far Arnold for nylig lagde deres nyeste 'far og søn'-foto på diverse sociale netværk, væltede det ind med kommenterer som 'Mand, han ligner i den grad Mr. Olympia' og 'Tiden er moden til en ny version af 'Terminator''.

Men Joseph er selvfølgelig ikke den eneste 'Mini-Arnold', der får opmærksomhed.

Således er Patrick Schwarzenegger (25) en af Hollywood mest efterspurgte nye stjerner, og datteren Katherine er netop blevet forlovet med 'Jurassic Park'-stjernen Chris Pratt.

Trods skilsmissen kommer Maria Shriver og Arnold Schwarzenegger angiveligt godt ud af det med hinanden. Og de bor på samme gade i Los Angeles.

Arnold Schwarzenegger er stadig politisk aktiv. Her deltager den forhenværende guvernør i en miljøkonferrence i Polen, 2018.
Arnold Schwarzenegger er stadig politisk aktiv. Her deltager den forhenværende guvernør i en miljøkonferrence i Polen, 2018. Foto: KACPER PEMPEL - Reuters
Vis mere