Kendisparret Anni Fønsby og Erik Damgaard skal skilles.

Det hele startede som var det et eventyr.Som en fordansket udgave af Pretty Woman. Forretningsmanden, den lidt kejtede il-milliardær, der møder den meget barmfagre, blonde butiksekspedient, der tidligere havde ladet sig fotografere – stort set som Vor Herre har skabt hende - i Playboy. De bliver forelsket og kaster sig ud i et stormfuldt forhold, der ender med bryllup.
Forholdet udviklede sig i ekspresfart. Godt hjulpet på vej af en villig presse, der gerne stillede skarpt på det nye, hotte kendispar.


Og Erik og Anni lod hellere end gerne pressen stille skarpt op dem. Det umage par optrådte - som det, de var – særdeles nyforelsket, her, der og alle vegne.

Danmark havde fået et nyt super hot kendispar.

De blev gift I 2009. Ved et 'hemmeligt' bryllup på Frederiksberg Rådhus.Men mens det altid slutter godt i eventyrene, så er der her tale om en noget mere trist slutning. Skilsmissen er en realitet. Det bekræfter Anni Fønsby overfor BT.

- Det er en sag mellem Erik og mig. Men det er rigtigt, at vi skal skilles, siger hun.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Erik Damgaard, men det er endnu ikke lykkedes.


Køb BT i dag og læs meget mere om skilsmissen. Læs blandt andet hvad vennerne siger til skilsmissen. Og find ud af, hvad der skal ske med datteren, Victoria.