Anni Fønsby anede ikke, at det var ulovligt at drive bordel. Derfor kom det helt bag på hende, at hun pludselig skulle i fængsel.

Det fortæller hun ifølge Her&Nu i et stort interview i næste uges Hendes Verden.

I 2010 fik Anni Fønsby en dom på halvandet års fængsel for at have drevet intet mindre end otte bordeller, hvorfra hun havde tjent millioner på, at mere end hundrede kvinder havde solgt sex. Rufferisagen blev kaldt en af Danmarkshistoriens største, og da dommeren skulle give Anni Fønsby hendes straf, blev der lagt vægt på, at hun allerede i 2005 var blevet idømt et års fængsel for en lignende sag om rufferi.

Alligevel kom det bag på hende, at den slags er ulovligt og kan give op til fire års fængsel. Politiet havde nemlig aldrig sagt noget, når de var forbi, påstår hun ifølge Her&Nu i interviewet.

»Jeg betalte skat, og politiet kom der jævnligt, og der var aldrig problemer. Jeg fik et kæmpe chok, da jeg blev anholdt,« siger Anni Fønsby, der er ked af, at forretningen måtte lukke for otte år siden, da hun især godt kunne lide arbejdet med pigerne og deres sammenhold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Anni Fønsby fejrede sin frihed i 2012 med en kæmpemæssig løsladelsesfest for presse, kendte som ukendte venner. Her poserer hun (i midten) på den røde løber med vennerne April Chris (th.) og Janni Ree, dengang bedre kendt som Oddset-Janni.
Anni Fønsby fejrede sin frihed i 2012 med en kæmpemæssig løsladelsesfest for presse, kendte som ukendte venner. Her poserer hun (i midten) på den røde løber med vennerne April Chris (th.) og Janni Ree, dengang bedre kendt som Oddset-Janni. Foto: Martin Sylvest Andersen
Vis mere

Anni Fønsby blev for alvor kendt i offentligheden, da hun i 2008 medvirkede i realityserien 'Anni og Erik goes to Hollywood', som skildrede kendisparret Anni Fønsby og Erik Damgaard - den tidligere playboy-model og it-milliardæren - og deres glamourøse jetsetliv på første klasse samt deres overdådige bryllupsplaner.

Artiklen fortsætter under billedet.

Erik Damgaard blev milliardær på salget af Navision til Microsoft. Da han mødte Anni Fønsby, arbejdede hun som ekspedient i en skobutik. I 2009 blev de gift, men blev skilt, mens Anni afsonede i Horserød.
Erik Damgaard blev milliardær på salget af Navision til Microsoft. Da han mødte Anni Fønsby, arbejdede hun som ekspedient i en skobutik. I 2009 blev de gift, men blev skilt, mens Anni afsonede i Horserød. Foto: Uffe Weng
Vis mere

Rufferisagen kom dog til at koste dem kærligheden, og Erik Damgaard er i dag gift med den brasilianske skønhed Renata Nascente - nu 'Damgaard'.

Anni Fønsby og Erik Damgaard har sammen datteren Victoria på seks år, som levede nogle af sine første år bag Statsfængslet ved Horserøds mure, mens moderen sad bag tremmer.